Rainy day

Dsg58 (1 of 1).jpg

Dsg57 (1 of 1).jpg

Dsg59 (1 of 1).jpg

Suomessa asuessaan on hyvä keksiä tekemistä myös sateisille päiville ja oppia ottamaan ilo irti niistä. Kuluneelle kesälle sattui sateisia päiviä yksi jos toinenkin, eivätkä ne syksyä kohti varmastikaan vähene. Onneksi sateisenakin päivänä voi tehdä monia juttuja!

Dsg61 (1 of 1).jpg

Dsg60 (1 of 1).jpg

Dsg62 (1 of 1).jpg

Usein sateisina päivinä teen paljon blogijuttuja (niitä tulee tehtyä kyllä muutenkin). Mietin mistä kirjoittaisin, raapustelen ideoita ylös ja kuvailen mahdollisuuksien mukaan. Omaa aikaa minulla on iltaisin ja kun lapsi on päiväunilla, muuten aika menee aikalailla hänen kanssaan puuhaillen ja leikkien. Sadepäivinä alan usein myös siivoamaan paikkoja. Jos ulkona ei tee mieli olla kannattaa aika käyttää hyödyksi sisätiloissa; siistissä kodissa usein viihtyy paremmin! Aina ei kuitenkaan tarvitse olla hyödyllinen, joten ajan voi käyttää yhtä hyvin myös lepäilyyn ja vaikkapa lempisarjan katsomiseen. Tietty moni on töissä, joten siellä lempisarjan töllöttäminen tuskin onnistuu. ;D Edellä mainittuja voi sitten puuhastella iltaisin, vapaapäivänä, lomalla yms.

Dsg70 (1 of 1).jpg

Dsg71 (1 of 1).jpg

Sateen jälkeen ulkoilu on ihanan raikasta ja itse suuntaankin ulos yleensä pahimman sateen hellitettyä. Joskus kuitenkin kyllästyn sateen loppumisen odotteluun ja lähden ulos vaikka kaatosateessa. Ulkoilun jälkeen on yleensä pirteämpi olo ja ainakin kivaa tulla takaisin kotiin. 😀

Ihanaa päivää kaikille <3

***

When you live in Finland, you shoud get used to rainy days and even learn how to enjoy those. Last summer has been rainy also. Fortunately you can also take pleasure out of those rainy days!

When it’s raining, I usually write this blog (like I do everyday). I think topics, write them down and take photos if possible. I have my own time in the evenings and also while baby are sleeping her daydream. During the rainy days, I also do cleaning at home. If you don’t want to go outside, do something useful at home; Clean home sweet home! You don’t have to be effective all the time, you can also rest and watch your favourite TV-show for example.

 

Lovely day for everyone<3

Seuraa blogia/Follow my blog: FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta