Raskaus kuvina

Raskaudesta on jo jonkin verran aikaa, mutta eksyin katselemaan kuvia niiltä ajoilta kun etsin kuvia toiseen postaukseen. Aloin muistelemaan sitä aikaa ja kyllä se sen verran ihmeellistä ja ihanaa oli, että ajattelin jakaa niitä hetkiä tännekin. 🙂 Kuvat ovat ajoilta ennen blogia, joten pelkkiä huonolaatuisia kännykkäräpsyjä luvassa tällä kertaa. Pahoittelut jos tässä on jonkin verran toistoa, sillä olen jo kirjoittanut raskausajasta postauksen; Raskaus pähkinänkuoressa. Tässä postauksessa palaan niihin hetkiin enemmänkin näiden kuvien kautta.

raskausaika, raskaus,Muistan kun otin tämän kuvan; oli lauantai ja minun piti lähteä ulos. Meillä oli kuitenkin miehen kanssa niin mukavaa musisoidessa yhdessä, että jäinkin kotiin. 😀 Tässä olin jo raskaana, mutten vielä tiennyt asiasta.

raskaustesti, positiivinen raskaustesti, clearblue, raskausRaskaustesti tehtiin silloisen työharjoittelupaikan vessassa ja aikamoisessa tunnevyöryssä menikin loppupäivä. 😀

raskausTässä olin lähdössä yhden musiikkivideon kuvauksiin (jota ei sitten julkaistukaan.) Pelkäsin että oksennan kuvauksissa. Onneksi en, koska minun piti suudella toista tyttöä ja olisi ollut aika inhottavaa jos yrjö olisi tullutkin.

nt ultraEnsimmäinen ultra, jota oltiin odotettu kuin kuuta nousevaa. Vauva olikin vajaa pari viikkoa nuorempi kuin luultiin, rv 10+6 tuossa ylemmässä kuvassa. Pääsimme parin viikon päästä siis uuteen ultraan. 🙂 Kaikki hyvin ja hän potkutteli siellä jaloillaan.<3 Alemmassa kuvassa sitten rv 12 ja niskaturvotus saatiin mitattua.

rv 12, nt ultra

raskausmaha, raskaus, rv 12Tässä kuvassa oli muistaakseni n. rv 12. Odotin mahan kasvua innolla, mutta tässä taitaa olla vain turvotusta, hahah.

raskausaika, raskaus, rv, raskausviikko, synnytysRakenneultra! Saimme tietää että masussa on tyttö.<3

Tässä olen hieman yli puolen välin, hirveästi ei vielä näy. Muistaakseni rv 22 maha tuli näkyviin kunnolla. Liikkeet alkoivat tuntumaan rv 24.

Muistan kun olimme tuolloin kesällä Tikkurila festivaaleilla ja soitin aivan paniikissa Naistenklinikalle (vai minne sitä soitettiinkaan, on jo unohtunut) että kuuroutuuko vauva festareilla. 😀 Hän sanoi että voin olla huoleti.  Jälkeenpäin kuitenkin luin, ettei melussa oleskelu ole vauvalle hyväksi edes raskausaikana. Tiedä sitten mikä on totuus. Pakkailua. Muutimme miehen kanssa yhteen elokuussa 2015, eli muutama kuukausi ennen lapsen syntymää. Ei mitään kiirettä. 😀

Salilla uusilla hoodeilla pallon kanssa.Muistan kun otin tämän kuvan. Olimme juuri tulleet perhevalmennuksesta ja tunsimme itsemme siellä melkein teinivanhemmiksi.

Aivan jäätävän kokoinen pötsi tässä. Muistaakseni tästä oli vielä muutama viikko syntymään. Ei se hirveästi enää kasvanut onneksi.

Pieni rakas syntyi 31.10.2015 viisi päivää ennen laskettua aikaa.<3

Siinäpä se raskausaika. 🙂 Jos sinulle tulee postaustoiveita aiheesta mieleen niin pistä kommenttia! Mut löytää muuten nyt Snapchatista nimellä taru-mari. 🙂

Facebook & Instagram

Lue myös:

Mitä opin synnytyksestä x9?

Raskaus alle vuoden seurustelun jälkeen

Kroppa raskauden jälkeen

 

 

Taru

2 vastausta artikkeliin “Raskaus kuvina”

  1. Ihania kuvia en kestä :D:D <3 Ja toi kuuroutuminen kohta haha, vitsi oot fiksu kun sulle tuli tollasta mieleen. 😀 En mä vaan ehkä ois tajunnut!

    • Kiitos<3! Hahahah.:D Joo kyllä raskausaika on sen verran pitkä että tuli kaikenlaista mieleen. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta