Ripset taivutuksella vai ilman?

Taivutan ripset aina ennen ripsivärin levittämistä ja joskus jopa sen jälkeenkin. Tiedän ettei ripsivärin laiton jälkeen saisi enää taivuttaa ja ripseni ovatkin kerran katkenneet tämän johdosta.

Olen joskus miettinyt, näyttääkö taivutetut ripset todella paremmalta kuin ilman taivutusta. Tämä riippunee tietysti ripsistä ja monesta muusta asiasta, esim. siitä millaisesta lookista tykkää. Joskus tuntuu että omat ripset olisivat melkein paremmat ilman.

ilman ripsaria 109 (1 of 1).jpg

ilman ripsaria 109 (1 of 1)-2.jpg

Ilman taivutusta ja ripsiväriä

ilman ripsaria 5 (1 of 1).jpg

ilman ripsaria 109 (1 of 1)-3.jpg

Ilman taivutusta ripsivärin kanssa

taivutuksella (1 of 1).jpg

taivutuksella 1 (1 of 1).jpg

Taivutus + ripsari

Täytyy sanoa, etten kovin suurta eroa huomaa. Omat ripset kaartuvat luonnostaan sen verran ettei taivutus olisi ”välttämätöntä”. Olen itseasiassa sitä mieltä, että jos tekee meikkiin ”kissamaiset” rajaukset eyelinerilla, taivuttamatta jätetyt ripset näyttävät paremmalta.

Taivutatteko te ripsiä?

 

Seuraa blogia

Facebook

Bloglovin’

Blogit.fi

Blogipolku.fi

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Ripset taivutuksella vai ilman?”

  1. Mä en ole koskaan taivuttanut ripsiä!! Jotenkin huvittavaa. En siis edes tiedä kumpi olis itellä parempi. Jotenkin mua on aina kammottanut se ripsientaivutin vekotin. Joku pieni muistikuva olis teini-iästä, että jokin ripsientaivutus kokeilu mennyt mönkään, ja luomi jäänyt väliin tai jotain. Ehkä siinä syy 😉 Mun mielestä sulla ei taivutettu ehkä parempi 🙂 Näyttäis olevan luonnostaankin ihanan kaarevat. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta