Ripsien taivutus – yes or no?

Ripsien taivutus on ollut osa meikkausrutiinejani niin kauan kuin muistan. Taivutan ripset aina ennen ripsivärin levittämistä ja joskus jopa sen jälkeenkin. Tiedän ettei ripsivärin laiton jälkeen saisi enää taivuttaa ja ripseni ovatkin kerran katkenneet tämän johdosta.

Olen joskus miettinyt, näyttääkö taivutetut ripset todella paremmalta kuin ilman taivutusta. Tämä riippunee tietysti ripsistä ja monesta muusta asiasta, esim. siitä millaisesta lookista tykkää. Joskus tuntuu että omat ripset olisivat melkein paremmat ilman.

Ripsien taivutus

Ripsien taivutus

Ilman taivutusta ja ripsiväriä

Ripsien taivutus

Ripsien taivutus

Ilman taivutusta ripsivärin kanssa

Ripsien taivutus

Ripsien taivutus

Taivutus + ripsari

Täytyy sanoa, etten kovin suurta eroa huomaa. Omat ripset kaartuvat luonnostaan sen verran ettei taivutus olisi ”välttämätöntä”. Olen itseasiassa sitä mieltä, että jos tekee meikkiin ”kissamaiset” rajaukset eyelinerilla, taivuttamatta jätetyt ripset näyttävät paremmalta.

Onko ripsien taivutus omasta mielestäsi must-juttu meikkauksessa? Vai pärjääkö ilmankin?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Häälookkini kulmakivet Google-haut x 14 Ei ollut blondilla hauskempaa… Bonusta nettishoppailusta! Hoikistu napostelemalla? Muodonmuutos meikillä – haaste! 5 x SMOOTHIE OHJE Itseruskettavaa ja Tobleronea – kooste heinäkuusta! Vältä krapula – 7 vinkkiä

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Ripsien taivutus – yes or no?”

  1. Mä en ole koskaan taivuttanut ripsiä!! Jotenkin huvittavaa. En siis edes tiedä kumpi olis itellä parempi. Jotenkin mua on aina kammottanut se ripsientaivutin vekotin. Joku pieni muistikuva olis teini-iästä, että jokin ripsientaivutus kokeilu mennyt mönkään, ja luomi jäänyt väliin tai jotain. Ehkä siinä syy 😉 Mun mielestä sulla ei taivutettu ehkä parempi 🙂 Näyttäis olevan luonnostaankin ihanan kaarevat. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta