Ruokaan liittyvät paheeni x 6

Paheita on meillä jokaisella ja itse kirjoittelin omistani joku aika sitten. Tänään päätin ottaa käsittelyyn omat ruokaan liittyvät paheet – niitäkin kun on, vaikka välillä sitä tuppaa sokeutumaan omille tavoilleen. 😉

ruokaan liittyvät paheet

Tässä omat ruokaan liittyvät paheet x 6!

Tietokoneen/telkkarin ääressä syöminen: Valitettavan harvoin tulee syötyä ihan ruokapöydän ääressä, vaikka tiedän että ruokaillessa kannattaisi keskittyä syömiseen. Välillä tuntuu etten edes muista miltä ruoka maistui, koska en ole keskittynyt siihen!

Nopeasti syöminen: Kun ruokailuun ei keskity, tulee syötyä liian nopeasti! Hetken päästä ihmettelee, että nytkö se jo loppui!

Liian isot karkkipussit: Jep, ostan aina irtokarkkeja aivan järkyttävät määrät – yli puoli kiloa kerralla. En tajua miksi pitää ostaa niin paljon, koska en ikinä jaksa syödä läheskään kaikkia.

Limun juominen: Välillä limpparin litkimisen takia vesi meinaa unohtua, mutta vain kotioloissa. Muualla ollessani juon vettä monia litroja.

Proteiinipatukat ja proteiini puddingit: Tiedän etteivät nämä ole mitään terveellisyyden perikuvia, mutta silti näitä tulee syötyä lähes päivittäin.

Liiat ”kastikkeet”: Tämäkin tapa on hiipinyt pikku hiljaa. Ennen raskautta kuiva riisi lusikallisella kookosöljyä oli mielestäni herkkua. Nykyään niitä lusikallisia pitäisi olla ainakin kaksi. Sama pätee pestoon ja muihin ”kastikkeisiin” – määrät ovat pikkuhiljaa lisääntyneet.

Olisi hauska kuulla sun ruokaan liittyviä paheita? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Rento suhtautuminen syömiseen Tämän hetken paras hyvinvointivinkki Treeni joka meni päin persettä Oikea ikä tulla äidiksi Vartalo ja parisuhde menee pilalle kun saa lapsen + muita ennakkoajatuksia Meillä on nyt tällainen tutittomuusaate Milloin normaalista tuli liian laiha? Kesä shortsit ja jalkaläskit Kehon muodonmuutos; ennen ja jälkeen kuvat

Taru

8 vastausta artikkeliin “Ruokaan liittyvät paheeni x 6”

  1. Meilläkin ennen syötiin aina telkkarin edessä, mutta nyt pojan kanssa ollaan skarpattu ja syöty yhdessä pöydän ääressä, jotta poika ei tottuisi syömään telkkarin edessä :/ Hän kun on muutenkin niin huono syömään, että kaikki kikat täytyy kokeilla.
    Mikähän siinä on, että iskee aina suuruudenhulluus irkkareita ostaessa 😀

    http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

    • Kiva kun kommentoit! Heheh, meillä tyttö syö aina keittiössä, mutta silloin kun syön yksin tulen aina koneen ääreen tai sohvalle. 😀 Niinpä! Itse tosin vedin pussillisen loppuun viime perjantaina – kaikki tuli siis kuitenkin syötyä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta