Ihana ruskea huulipuna x3!

Kuten olen joskus ennenkin maininnut, käytän mielelläni huulipunaa. Minulla onkin aikamoinen armeija erivärisiä huulipunia ja eilen tuli ostettua jonkin verran lisää. Tarkoituksena oli ostaa pinkki huulipuna, mutta sen pinkin lisäksi ostin viisi muuta huulipunaa, huulikiillon ja kolme rajauskynää. Mukaan tarttui muutama ruskea huulipuna. En ole oikeastaan koskaan ennen käyttänyt näin tummia tai ruskeita punia. Vaihtelu virkistää ja tykkäsin näistä sävyistä!

Ruskea huulipuna, Ruskea matta huulipuna, Ruskea meikki

Ruskea huulipuna, Ruskea matta huulipuna, Ruskea meikki

 

Ruskea huulipuna, Ruskea matta huulipuna, Ruskea meikki

Onko ruskea huulipuna omaan makuusi?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

♡ Alipainon rajoilla – silti L kokoa? Kannattaako pettämisestä kertoa? ♡ 5 asiaa, joita en olisi halunnut oppia kantapään kautta ♡ Häät kuvina x 10 ♡ Häälookkini kulmakivet ♡ Miksi bloggaajan pitäisi julkaista paskakommentit?  ♡ Epäonnistuneet valokuvat x11!  ♡ Pylly paljaana netissä  Ei ollut blondilla hauskempaa… 

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Ihana ruskea huulipuna x3!”

 1. Moikka!

  Kiinnostaako kosmetiikka ja/tai hiustenhoito/ihon ja itsesi hyvinvointi? Nyt olisi erinomainen mahdollisuus liittyä kanssani blogiyhteistyöhön! Etsin potentiaalisia bloggaajia ja vloggaajia kanssani yhteistyöhön, jolloin SINÄ saat ilmaista Oriflamen kosmetiikkaa yms tuotteita!

  Jos kiinnostuit; Lisätietoa http://oriflamejanina.blogspot.fi/
  Tarkemmat kyselyt yms: [email protected]

  Hyvää alkavaa viikko ♥

  T: Janina. http://jansteri.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta