Saako halvalla hyvää?

Oma ihoni on aika kuiva ja toisinaan se jopa halkeilee, varsinkin talvisin. Tähän asti olen lätrännyt kookosöljyllä ja Lumenen kasvorasvalla. Nyt halusin testata jotain vielä paksumpaa ja kosteuttavampaa rasvaa ja päädyin ostamaan tämän Garnierin Moisture+Nourish -tuotteen. Kyseessä on kasvorasva, joka on tarkoitettu erityisesti kuivalle iholle. Samalla halusin testata, saako halvalla hyvää.

Saako halvalla hyvää?Saako halvalla hyvää? Saako halvalla hyvää?Olen käyttänyt tätä nyt aamuin illoin. Kosteuttavan vaikutuksen lisäksi, voide tuoksuu ihanalta ja vaikka aina ajattelen etten osta purkkeja ulkonäön perusteella, täytyy myöntää että tämä hempeän vaaleanpunainen väri houkutteli. Tämä maksoi reilu 13€ joten ajattelin sen olevan suht edullinen, joskin yhtäkkiä se tuntui hieman paljolta kun miehen äiti sanoi että Lidlin 4€ Cien kasvorasva voitti testissä, jopa Diorin. 😀 Täytyy siis ensi kerralla kokeilla onko se maineensa veroinen. Olen kyllä aina ollut sillä linjalla, etteivät ne kaikista kalleimmat tuotteet ole sen parempia kuin edullisemmat merkit. Veikkaan että usein se on brändi joka maksaa. Saako halvalla hyvää?Tietysti parasta laatua ei välttämättä saa ostamalla halvinta (paitsi ehkä Lidlin kasvorasvan tapauksessa?), mutteivät ne kalliimmatkaan aina autuaaksi tee. Olen usein pettynyt ostaessani niitä kalliimpia meikkejä ja rasvoja. Senpä takia en olekaan sitä vuosiin tehnyt. Toisaalta en tiedä johtuuko se siitä, että odotukset ovat korkeammalla kuin halvan tuotteen kanssa? Usein jos huulipuna on maksanut 4€ sitä ajattelee että eihän tältä voi kovin paljon odottaakaan.

Riippuu varmasti myös siitä mitä tuotteelta toivoo; jos on erikoiset vaatimukset tai vaikkapa vain tietyltä merkiltä saa tiettyjä sävyjä, valinnanvara on pienempi. Itse olen löytänyt ihan hyviä kauneustuotteita edulliseenkin hintaan, esimerkiksi Lumenelta.

Mitä mieltä – saako halvalla hyvää? Entä oletteko te testanneet tuota Garnierin tai Cienin kosteusvoidetta? Mitä tykkäsitte?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta