Lisää intensiivisyyttä hiusväriin!

Värjäsin hiljattain hiukseni takaisin tummaksi. Olen tehnyt värjäykset usein kotona. En ole tosiaan mikään ammattilainen ja tälläkin kertaa värjäännyin reisiä ja käsivarsia myöten. Myös kylpyhuone sai osansa. Pitää hieman kehittyä vielä tässä värin levityksen tarkkuudessa… Vastavärjätty tukan väri on ihanan kirkas ja intensiivinen. Jonkin ajan kuluttua väri haalistuu, varsinkin kesäisin. Aurinko vaalentaa mustimmankin suortuvan ruskeaksi. Miten siis saada lisää sävyä hiuksiin ilman värjäystä?

Halusin itse varmistaa että väri pysyy tummana ilman jatkuvaa värjäämistä. Kävin ostamassa Biozell Color Maskin. Color Maskien tarkoitus on hoitaa ja sävyttää hiusta ja näin ollen jatkuvaa värjäystä ei tarvita.

Sävyä hiuksiin

Sävyä hiuksiin

Itse olen käyttänyt tuotteita ennenkin, sillä hiukset ovat ihanan sileät ja kirkkaamman sävyiset käytön jälkeen. Vaaleissa hiuksissa sävy näkyy tietty paremmin, tummassa hiuksessa Color Mask antaa kiiltoa hiukseen sekä syventää väriä.

Itse ostin sinisen Night Sky– sekä Black-sävyt. Night Skytä suositellaan vaalealle tukalle, mutta halusin silti kokeilla sitä. Omaan tukkaani jäi nimittäin aavistuksen punaista sävyä värjäyksen jälkeen ja halusin kokeilla tekeekö Night Sky sävystä ”kylmemmän”.

Sävyä hiuksiin

Sävyä hiuksiin

Sävyä hiuksiin

Käytön jälkeen tukka oli todella sileä ja punaisuus kadonnut. Jakauksen olin myös onnistunut värjäämään siniseksi sekä myös käteni (kyllä, en muistanut käyttää hanskoja, haha) Kylpyhuoneen seinät myös värjääntyivät hieman ja niitä kannattaa heti alkaa jynssäämään, sillä väri jämähtää nopeasti.

Suosittelen siis lämpimästi huolellisuutta levityksessä ja hanskojen käyttöä!

Sävyä hiuksiin

Black-sävyä olen käyttänyt ennenkin ja se tummentaa hiusta kivasti, mikäli tumma väri alkaa haalistumaan.

Oletteko te kokeilleet tuotteita? Saitteko niiden avulla lisää sävyä hiuksiin?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Pitääkö kampaajan korjata epäonnistunut värjäys? Testissä Lidlin huulipunat ja -kiillot! Proteiinivanukkaat testissä! Tämän elämän aikana haluan…Meikkiä & kuulumiset Kasvot raikkaaksi (sis. alekoodin!) Raskaus kuvina Terveelliset herkut x5! Ei ollut blondilla hauskempaa…

Taru

2 vastausta artikkeliin “Lisää intensiivisyyttä hiusväriin!”

  1. Biozellit on todellakin intensiivisiä! Viime kesänä sävytin hiukseni Rasberry maskilla, tavoitteena hempeä hattaraväri. Njoo, räikeän pinkithän näistä tuli, toki blondiin tukkaan tarttuu kaikki helpommin. Sävy todella jämähti päähän, se pysyi noin 2kk. Lopulta väri muuttuikin haalean vaaleanpunaiseksi 🙂 

  2. Jep! Itse olen käyttänyt enemmän juuri sävyn syventämiseen kun oma tukka on niin tumma. 🙂 Ehkä joskus itsekin innostun taas vaaleampaan tukkaan ja räikeämpään sävyyn. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta