Selluliittia pyllyssä

Kuten olen kertonut, panostin ennen raskautta treeniin ja terveelliseen ruokaan enemmän.  Pyrin tuolloin myös olemaan arjessa aktiivinen ja kävelemään paljon. Raskausaikana treeni keveni ja aktiivisuus väheni. Jostain syystä sama linja on pysynyt tähän päivään asti, hyvistä pyrkimyksistäni huolimatta! 😀 Treenaan edelleen salilla muutaman kerran viikossa ja pyöräilen tai kävelen ainakin yhden lenkin viikossa. Silti arjessa liikkumiseni on vähentynyt huomattavasti ja istuminen on lisääntynyt (olisko bloggaamisen takia?). Tämä tietysti on näkynyt ja tuntunut kropassa; paino on tippunut, lihakset ovat pienentyneet ja olo ei ole enää niin timmi. Sitten vielä se yksi asia, nimittäin vanha ystävämme selluliitti on tullut takaisin! Nimittäin pyllyyni.

selluliittiTiedän mitä ajattelette; ”kaikilla naisilla on selluliittia”.  Itse olen vähän eri mieltä – ei sitä oikeasti kaikilla ole, useimmilla kylläkin. Silloin kun treenasin enemmän ja söin terveellisemmin, en havainnut kehossani selluliittia. Viime viikolla kun ihailin (kauhistelin) epäonnistuneen itserusketuskokeilun tuottamia rajoja, loin silmäyksen myös pyllyyni (jossa oli myös mehevä raita) ja kyllähän siellä muutama muhkura oli.

Miten sitten reagoin tähän havaintooni? Ajattelin että…muutama muhkura siellä näkyy. Mitään suurta paniikkia asia ei minussa aiheuttanut. Selluliitti on kuitenkin aika tavallinen juttu. Se kuitenkin herätti minut siihen, että kyllähän se kroppa muuttuu jos istuu perseellään tunteja päivittäin. 😀 Nyt se on myös viimein todistettu; ruokavaliolla ja treenillä voi saada muhkurattoman kropan (mietin siis aikaa ennen raskautta!). Ei sillä että se olisi mikään maailman tärkein takia, mutta ihan jees -juttu kuitenkin.

selluliittiViime viikko tulikin oltua flunssassa, joten ei paljoa tullut salilla kolisteltua painojen kera. Tänään kuitenkin on uusi treeniviikko korkattu. Ehkä muhkurat lähtevät, ehkä ei; tykkään pyllystäni silti! Pääasia on kuitenkin että pääsen taas treenaamaan ja saan sporttisen fiiliksen takaisin kroppaani. <3 Ehkä tulen muutaman kuukauden päästä päivittämään tilanteen – jos muhkurat lähtevät, teen postauksen aiheesta sillä tiedän aiheen kiinnostavan monia. En kyllä tiedä onko se kiinnostavaa – hanurikuvia en nimittäin halua tänne laittaa. 😀

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän peilaan kehoani ja sitä enemmän huomaan välittäväni siitä, miltä kropassa tuntuu. Joskus vuosia sitten ei haitannut, jos olo tuntui vetelältä kunhan kroppa näytti hyvältä. Nykyään valitsen hyvän olon aina ennen ulkonäköä. Näin ne ajat muuttuvat.

Häiritseekö selluliitti sinua? Onko sinulle tärkeämpää olo kropassa vai se miltä kroppa näyttää?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Taru

2 vastausta artikkeliin “Selluliittia pyllyssä”

  1. mua ei oo hirveesti selluliitti häirinny,sen on saanu hyvin pois kävelyllä ja salitreenillä. nyt raskausaikana mikään muu vartalon muutos ei niin häiritse kun selluliitti. tuntuu et ahterissa on olematon verenkierto, jalat on kylmät ja keränny karmeesti muhkuroita 🙁 kauhistuttaa mutta kai ne joskus lähtee pois..

    • Kiitos kommentista! Jep uskon että menee ohi! Raskausaikana voi tulla kaikennäköistä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta