Shake it, love it!

dsg114 (1 of 1).jpg

dsg113 (1 of 1).jpg

En olekaan pitkään aikaan julkaissut mitään meikkijuttuja, joten päätin vihdoin sellaisen tehdä! 🙂

Tuliaisena Gotlannista sain muun muassa Lancomen Juicy Shaker-huuliöljyn. Sävyttävää tuotetta kuuluu ensin ravistaa, jonka jälkeen se levitetään huulille pehmeän aplikaattorin avulla. Tuote on siinä mielessä kiva, ettei se tahmaa toisin kuin huulikiillot yleensä. Sävynä minulla on Wonder Melon, joka on ihanan raikas.

dsg110 (1 of 1).jpg

dsg109 (1 of 1).jpg

dsg108 (1 of 1).jpg

dsg112 (1 of 1).jpg

Itse en ole meikeissäkään niin merkin perään ja usein meikkipussista löytyy tuotteita ehkä edullisimmasta päästä. Lancomen tuotteita en olekaan aiemmin kokeillut, joten myös merkki on minulle aivan uusi tuttavuus. Koska sain tuotteen lahjaksi, en osaa hinnasta sanoa muuta kuin sen mitä google kertoo; suositushinta on 22 €.

En ole koskaan aiemmin käyttänyt tällaista Lip Oil-tuotetta, lieneekö niitä edes ollut aiemmin? Tykkäsin tästä, sävy on aika läpikuultava ja luonnollinen ja tämä on tervetullutta vaihtelua huulikiilloille, joiden kanssa pussaillu on tahmaista ja hiukset tarrautuvat huuliin kiinni!

Oletteko te tutustuneet tuotteeseen? Mitä mieltä?

Seuraa blogia FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

***

I got this Lancome’s Juicy Shaker-lip oil as a souvenir from Gotland. Shake it up and spread on your lips. I like this product; it isnt’t sticky, such as typical glosses. I have shade called Wonder Melon, which is so fresh!

I’ve never used this kind of product before, whether the product even exist then? I love this, the tone is translucent and natural. This is also a welcoming variation; like I said typical glosses are often sticky!

Have you tried this? What do you think?

 

 

 

Taru

2 vastausta artikkeliin “Shake it, love it!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta