Silloin 90-luvulla…

Katsellessani lapsia jotka metsästelevät pokemoneja ja Snäppäävät alan muistelemaan mitkä asiat olivat läsnä omassa lapsuudessani silloin 90-luvulla. Kenties sinäkin muistat…

Gogot, nuo omituisen näköiset muoviset ukkelit, joita leluiksikin kutsuttiin. Muistan kun siskoni kanssa ostimme viikkorahoillamme Gogoja. Muistaakseni ne myytiin pusseissa, joten et voinut etukäteen nähdä minkälainen ukkeli sieltä tulee! Välillä pettymys oli suuri, kun pussista paljastui ukkeli jonka jo omistit.

brq-8-crazy-bones-serie-fantasmas-gogos-veja-fotos-D_NQ_NP_14272-MLB3525093777_122012-O.jpg

Pokemon kortit: Pokemonia ei voi olla tietämättä ja muistamatta PokemonGo-pelin myötä. Mutta kuinka moni muistaa nuo pahviset lätyskät joita osteltiin muun muassa R-kioiskeista? Minulla on hämärä muistikuvat, että jotkut myös ottelivat korttien avulla? Mutta miten hitossa se tapahtuu?  Tähtihetkeni Pokekorttien (Huom. Pokemon, ei porno eikä baarin ovella oleva poke) parissa olivat kiiltävät kortit ja kun yhtäkkiä saikin kolmostason kortin (En muista mitä ihmettä nuo tasot tarkoittivat, valaiskaa mua!) Onhan nuo aika makeita!

90-luvulla, 90-luku, ysärin lapset, ysäri, gogot, Stuff about, lapsuus

The Rasmuksen Hearbreaker! Ehdoton suosikki. Ja tietysti F-F-F-Falling. Ei lisättävää.

90-luvulla, 90-luku, ysärin lapset, ysäri, gogot, Stuff about, lapsuus

Spice Girls-tikkarit: Ostettiin siskon kanssa spaissaritikkarit ja sitten minä olin Geri ja sisko oli Mel B. Sisko ja sen kaverit opetteli myös sen tanssin, mut siihen minua ei muistaakseni otettu mukaan, koska pikkusisko ei ollut tarpeeksi cooli.

90-luvulla, 90-luku, ysärin lapset, ysäri, gogot, Stuff about, lapsuus

”VOITSÄ OLLA?”, kysyi kaveri ala-asteella seisoessaan kotioveni takana(!). Kukaan ei nykyään vaivautuisi minun oveni taakse kysymään tota. <3 Mitäköhän lapset muuten kysyy nykyään? Voisiko joku sellainen kertoa, jolla on sen ikäinen lapsi että jo pyytää toisia leikkimään?

Tv-Chatti ja Puhuva pää: Suoraan sanottuna näitä ei ole ikävä. TOIMITUSJOHTAJA TOIMITUSJOHTAJA TOIMITUSJOHTAJA! Ai niin ja Puhuvalla Päällä oli myöskin karmaiseva kesähitti ”Kädet ilmaan!” Ei jatkoon.

90-luvulla, 90-luku, ysärin lapset, ysäri, gogot, Stuff about, lapsuus

Far Out: Muistatteko tämän? Tämä oli jossain vaiheessa todella suosittu ohjelma. Mutta mitä siinä tapahtui? Jotkut Tatu ja Eeka siinä oli myös. 😀 Muistan myös sen etten tiennyt mitään parempaa kuin viikonloppuisin katsoa telkkaria vanhempieni kanssa ja syödä sipsejä ja muun muassa tätä tuli katsottua.

Vietitkö sinäkin lapsuutesi 90-luvulla – mitä sinä muistat? 😉

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

♡ Tukkahaaveita x6 ♡ Miksi mulla on peruukki?! ♡ Kokemukseni laservalkaisusta ♡ Alipainon rajoilla – silti L kokoa? ♡ Meikkivoidehuulet – pahimmat meikkimokani x7! ♡ Häälookkini kulmakivet ♡ Ei ollut blondilla hauskempaa… ♡ Parjattu kuparikierukka – oma kokemukseni

Taru

5 vastausta artikkeliin “Silloin 90-luvulla…”

  1. Hahaa, muistan Far Outin! Eikö siinä lähetetty useampi pari jonnekin reissuun, josta piti sitten raportoida. Olisiko yleisö sitten äänestänyt, että kuka pari oli viihdyttävin, ja pääsee siten jatkoon. Voittiko ne Eeka ja Tatu sen?

    Oi, 90-luku! Itse lapsuuteni sijoittui enemmän 80-luvulle kuin 90-luvulle, mutta hauskoja juttuja oli kyllä molemmissa!

  2. Edelleen lapset käyttää tuota ”voitsä olla?”, ne vaan soittaa tai laittaa wappiviestiä. Oven taakse ei oikein ole sopivaa mennä kysymättä ensin.
    Poikani, 10v, sai viime viikolla suosikkitytöltään viestin jossa tyttö kysyi ”alax olee?” Tuli ihan omat teiniajat mieleen 😀

  3. Ah Spice Girls-tikkarit! Eiks niistä saanu kans tarroja? Ainaki mulla oli tarrakirjat niitä täynnä ja valokuva-albumeissa Spaissareiden valokuvia, joita myös jostain haalittiin. Nyt kun ajattelee niin olihan se vähän creepyä keräillä niiden lapsuuskuvia 😀

  4. Eii mitä muistoja tuli mieleen 😀 Pokekortit oli parhaita ja noi spaissareiden tikkarit ! Pokekortit kiellettiin jopa meiltä koulussa ala-asteella kun isommat alkoi huijata meiltä kaikkein parhaimmat kortit pois.. 😀 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta