Sinistä hiuksissa

8 (1 of 1).jpg

Tukkajuttuja tällä kertaa! Kuten olen aikaisemminkin maininnut, käyn kampaajalla erittäin harvoin. Joskus on mennyt vuosia ilman kampaajakäyntejä, mutta tänä vuonna olen käynyt jopa kaksi kertaa. 😀 Olen jo pitkään halunnut räikeitä raitoja hiuksiini tai kokonaan räikeät hiukset. Jossain vaiheessa ihastuin siniseen väriin ja aloin harkita asiaa. Kokonaan räikeäksi saaminen kuitenkin vaatisi pitkän vaalennusprosessin ja lopputuloksena olisi mahdollisesti myös erittäin huonokuntoiset hiukset. Lisäksi räikeät värit haalistuvat usein todella nopeasti, joten hiukset vaatisivat jatkuvaa värjäystä ja hiusmaskien käyttöä. Minulla on joskus ollut esimerkiksi kokonaan punaiset hiukset ja täytyy myöntää minun kyllästyneen niihin paljon nopeammin kuin esimerkiksi vaaleaan tai ruskeaan tukkaan. Päätin siis hylätä ajatuksen kokonaan räikeistä hiuksista ainakin toistaiseksi.

Ajatus sinisistä raidoista eli edelleen ja vaihtoehtona oli raidat joku värjäämällä tai pidennyksillä. Värjäys olisi taas kerran ollut pitkä prosessi – en ole kovin kärsivällinen joten siksi pidennykset tuntuivat kivemmalta vaihtoehdolta. Olen myös aika varma että vaalennus ja värjäysprosessi vahingoittaisi ennestään kuivaa tukkaa enkä halunnut sitä. Teippipidennykset kuulostivat nopealta ja hellävaraisemmalta vaihtoehdolta. Lisäksi pidennyksien väri säilyy paremmin kuin värjäystuloksessa. Olen kuullut kauhutarinoita pidennyksistä, mutta luettuani asiasta ajattelin sen olevan kuitenkin paljon hellävaraisempi vaihtoehto tässä tapauksessa.

09 (1 of 1).jpg

0910 (1 of 1).jpg

Soitin siis kampaamoon ja siniset pidennykset tilattiin – hyvälaatuisia sinisiä pidennyksiä sai tällä hetkellä vain BP Hairilta. Otin myös BP Hairin omat hiustuotteet käyttöön. Pidennyksien laitossa ei kauaa nokka tuhissut, vaikka päähän pistettiin kokonainen paketillinen pidennyksiä. Silti näyttää kuin niitä ei olisi niin paljon – omaa tukkaa on niin paljon jo omasta takaa. Omat hiukseni olivat myöskin hieman pidemmät kuin pidennykset, vaikka nekin olivat muistaakseni 45cm. Onneksi ero on niin pieni ettei sitä huomaa. Tykkään lopputuloksesta, mutta siniset hiukset saisivat näkyä vielä enemmän! Ehkä ensi kerralla pyydän leikkaamaan pidennysosiot ohuemmiksi raidoiksi, jos ne sitten näkyisivät enemmän. 😉 Teipeistä ei tähän mennessä pahaa sanottavaa, kannattaa vain varoa ettei teippejä laita liian ylös koska silloin ne saattavat helposti näkyä. Itselläni on pari teippiä rhkä vähän liian ylhäällä. Teippipidennykset eivät vastoin odotuksiani tunnu myöskään miltään. Pelkäsin että ne ovat yhtä epämukavat kuin Clip on-pidennykset. Onneksi olin väärässä.

2 (1 of 1).jpg

Onko teistä joku raidoittanut tukkaa pidennyksillä?

Seuraa Facebook & Instagram

 

***

I go to the hairdresser very rarely. It has been many years that I’ve haven’t went there. This year I’ve been there even twice! 😀 Last week I went there and I wanted a blue highlights without killing my own hair. So we decided to put the hair extencions. I like the result, even though I think that blue extencions could be more visible. I also bought BP Hair quality care products. The extencions must be treated with moisturazing products.

 

Have you make highlights with hair extencions? 🙂

 

 

Taru

2 vastausta artikkeliin “Sinistä hiuksissa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta