Sinua en kyllä tervehdi

rannalla (1 of 1).jpg

Heippa hei ja hyvää Juhannusta! Juhannusaatosta tulossa huomenna erillinen postaus, tänään taas muuta asiaa.

Kaikki tietävät tämän tilanteen; törmäät vanhaan tuttuun ja mietit viitsitkö tervehtiä. Mitä jos toinen ei muistakaan sinua tai tervehdi takaisin jostain muusta syystä. Päätät kuitenkin tervehtiä ja toinen ei vastaakaan takaisin.

Itselleni on joskus käynyt näin.  Siitä tulee tyhmä olo. En kyllä tiedä tuleeko se omasta vai toisen puolesta. Itse en tiedä mikä olisi hyvä syy olla vastaamatta tervehdykseen, tunnisti tyyppiä tai ei. Ehkä jos tervehtijä on joku, jonka kanssa ei halua olla missään tekemisissä?

rannalla 1 (1 of 1).jpg

Ehkä vähän tyhmää, mutta tämän takia jotkut vanhat koululaiset ja vastaavat jäävät joskus moikkaamatta. Eihän se perjaatteessa ole minun ”häpeäni” jos toinen ei muista tai tervehdi. Eikä niin vakavakaan asia.

Minua on monesti tervehditty niin, etten ole varma tunnenko henkilön sekä myös niin että tiedän ettemme tunne toisiamme. Silti olen aina vastannut tervehdykseen. Vaikka kyseessä olisi tuntematon, niin vastaaminen on kohteliasta eikä maksa mitään. Mielestäni olisi epäkohteliasta olla vastaamatta.

Sen sijaan törkeät huutelut, jotka sisältävät tervehdyksen ignooraan. Mutta se onkin eri asia – tarkoitusperät harvoin ovat silloin hyvät.

rannalla 2 (1 of 1).jpg

Tervehdittekö te puolituttuja?

Ps. Ellokselta nyt 29.6. asti supertarjous voimassa! Tuotteita 30% alennukselta ja tarjous koskee myös aletuotteita!Alekoodi 335476. Klikkaa itsesi shoppailemaan tästä!

Sis. mainoslinkin

Kuvat: Suvi

 

Seuraa blogia

Facebook

Bloglovin’

Blogit.fi

Blogipolku.fi

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Sinua en kyllä tervehdi”

  1. Jännitän ehkä kanssa liikaa puolituttujen tervehtimistä, koska tosiaan mitäs pahaa siinä on. Ja eikä se iso juttu ole, jos toinen ei vastaakaan. Toki joissakin ammateissa ei uskalla moikata esimerkiksi tuttua asiakasta. Itse välillä joudun tilanteisiin, joissa meinaan moikata, mutta sitten tajuan, että kyseessä on vakioasiakas. Jätän silloin moikkaamatta ellei asiakas tee sitä ensin, koska mun tehtävä ei ole vapaa-ajalla tunnistaa, kuka käy meillä töissä, ja kuka ei. Hankalia tilanteita kyllä 🙂 Aina kyllä moikkaan, jos mua moikataan. Joskus vaan vähän myöhässä, kun jää miettimään kuka toi on, ja sitten tilanne menee jo vähän ohi 😉

    Niin ja hyvää juhannusta, ja jatka samaan malliin kirjoittamista! Sulta tulee kyllä hyviä tekstejä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta