Sokeriton, kaloriton ja vitaminoitu juoma

Sain testattavakseni Celsius -nimistä juomaa. Kyseessä on siis sokeriton, vitaminoitu ja kaloriton juoma. Se sisältää vitamiineja, guaranaa, kofeiinia, inkivääriä ja vihreää teetä. Väriaineet ja aromit ovat luonnollisia, eikä tuote sisällä synteettisiä säilöntäaineita. Lisää tietoa Celciuksesta löydät täältä.

Sain testiin kaikki kuusi makua, mutta annoin vadelmanmakuisen mieheni äidille. Sitä en siis maistanut. Kysyin mitä hän tykkäsi, oli kuulemma hyvää. 😀

kaloriton juoma

kaloriton juoma kaloriton juomaKuten olen joskus blogissakin maininnut, olen Pepsi Max addikti. Lähdin siis mielelläni testaamaan, sillä yleensä kaikki hiilihapotetut juomat ovat mielestäni hyviä (paitsi vesi).

Päärynänmakuinen oli mielestäni hyvää – maistui hieman smurffilimulta. Juoma oli kuitenkin sen verran makea, etten juonut koko tölkkiä. Sitruunalimestä tykkäsin myös, mutta sen kanssa kävi sama juttu kuin päärynän – en juonut kokonaan. Ehkä siinä se oli taas kirpeys, jonka vuoksi jätin kesken. Maut Cola ja Persikka-mango olivat vähiten mieleeni. Pepsi Maxia ja colaa on vaikea kopioida, eikä persikka sovi mielestäni juomiin niin hyvin.

Mielestäni paras maku oli ehdottomasti appelsiini; maistui aivan light jaffalta. Sen joinkin kokonaan aika rivakkaan tahtiin ja koin elämäni ensimmäiset kofeiinitärinät. 😀 Olin tästä aika yllättynyt – juon kuitenkin päivittäin Pepsi Maxia, eikä tällaista ole tullut koskaan, ei edes energiajuomista. Celsius on siis erittäin kofeiinipitoinen: 56 mg / 100 ml. Jos olet erittäin kofeiiniherkkä, kannattaa ehkä jättää väliin tai juoda tätä vain hieman. 🙂 Hetken kuluttua oloni kuitenkin tasoittui ja koin oloni vain pirteäksi.

Suosittelen tätä siis sinulle, jolla on etsinnässä sokeriton ja kaloriton juoma ja joka haluaa piristyä! 😉

kaloriton juoma kaloriton juomaOletko jo kokeillut? Mitä tykkäsit?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Proteiinivanukkaat testissä!

Herkullinen suklaa mustikka smoothie

Säihkyvät glitter-huulet

Taru

4 vastausta artikkeliin “Sokeriton, kaloriton ja vitaminoitu juoma”

  1. Mä oon maistanut tota PersikkaMangoa kun jaettiin ilmaiseksi treenitapahtumassa. 😄 Ihan hyvää oli! Tuosta vadelmasta en kauheasti pitänyt… En huomannut mitään vaikutuksia vaikka kofeiinia riittääkin 😆 Tosin voin juoda kahviakin vaikka kuinka myöhään ja silti nukahtaa hetkessä, joten en ole herkkä kofeiinille muutenkaan 😄

    • Kiva kun kommentoit. 🙂 mä kans luulin ettei kofeiini vaikuttais muhun mutta olin väärässä😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta