Hei yrittäjä ♥

Haluaisitko tuottaa somekanaviisi laadukasta ja kohderyhmällesi sopivaa sisältöä, mutta aikasi tai osaamisesi ei riitä?

Kyseessä on erittäin tuttu ongelma monelle yrittäjälle. Sosiaalinen media on kuitenkin nykyään tärkeä kanava yritykselle ja brändisi esille tuomiseen. Siksi siihen kannattaa panostaa. Laadukkaan sisällön tuottaminen someen vie aikaa, eikä sitä aina ole tarpeeksi. Ota minuun yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä toimivat sisällöt yrityksesi tarpeisiin!

Bloggaamisen lisäksi teen töitä sosiaalisen median sisällöntuottajana. Autan siis mielelläni yritystäsi tuottamaan kiinnostavaa ja kohdennettua sisältöä someen! Osaamiseeni kuuluu kirjoittaminen, valokuvaus, editointi ja SEO.

Olen kirjoittanut blogia reilun vuoden ajan ja se on opettanut minulle paljon sosiaalisesta mediasta, sisällöntuottamisesta, kirjoittamisesta sekä visuaalisesta puolesta. Minulla on palava into oppia lisää ja kehittää itseäni, jonka vuoksi hakeuduin opiskelemaan Mediapalvelujen toteuttajaksi. Nyt teen opintoja töiden ohessa. Suunnitelmissani on tulevaisuudessa opiskella lisää muun muassa digitaalisesta markkinoinnista sekä kehittää itseäni myös graafisessa tuotannossa.

Minulla on aito intohimo sisällöntuottoa kohtaan ja se varmasti näkyy myös työni jäljessä. Haluan jatkuvasti tuottaa laadukasta, kohdennettua sisältöä someen ja auttaa yritystäsi menestymään.

Ota minuun yhteyttä, niin voimme aloittaa yhdessä suunnittelun!

Aurinkoisin terveisin,

Taru

[email protected]