Hei yrittäjä ♥

Haluaisitko tuottaa somekanaviisi laadukasta ja kohderyhmällesi sopivaa sisältöä, mutta aikasi tai osaamisesi ei riitä?

Kyseessä on erittäin tuttu ongelma monelle yrittäjälle. Sosiaalinen media on kuitenkin nykyään tärkeä kanava yritykselle ja brändisi esille tuomiseen. Siksi siihen kannattaa panostaa. Laadukkaan sisällön tuottaminen someen vie aikaa, eikä sitä aina ole tarpeeksi. Ota minuun yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä toimivat sisällöt yrityksesi tarpeisiin!

Bloggaamisen lisäksi teen sosiaalisen median sisällöntuotannollisia töitä yrityksille ja asiakkaille. Tällä hetkellä teen töitä pääosin eräälle mainostoimistolle ja heidän asiakkailleen freelancerina. Autan kuitenkin mielelläni myös sinun yritystäsi tuottamaan kiinnostavaa ja kohdennettua sisältöä someen! Olen erittäin innostunut myös visuaalisesti houkuttelevan sisällön luomisesta, joten valokuvaan sekä editoin julkaisujen kuvat tarpeesi mukaan. Minulta onnistuu myös videoiden editointi.

Olen kirjoittanut blogia reilun vuoden ajan ja se on opettanut minulle paljon sosiaalisesta mediasta, sisällöntuottamisesta, kirjoittamisesta sekä visuaalisesta puolesta. Minulla on palava into oppia lisää ja kehittää itseäni, jonka vuoksi hakeuduin myös opiskelemaan Mediapalvelujen toteuttajaksi. Nyt teen opintoja töiden ohessa. Suunnitelmissani on tulevaisuudessa opiskella lisää muun muassa digitaalisesta markkinoinnista sekä kehittää itseäni myös graafisessa tuotannossa.

Minulla on aito innostus sisällöntuottoa kohtaan ja se varmasti näkyy myös työni jäljessä. Haluan jatkuvasti kehittyä paremmaksi ja tuottaa kohdennettua, laadukasta sisältöä someen. Kirjoitan kiinnostavasti ja kiteytän viestisi kohderyhmääsi puhuttelevalla tavalla.

Ota minuun yhteyttä, niin voimme aloittaa yhdessä suunnittelun!

Aurinkoisin terveisin,

Taru

[email protected]