Uusi duuni, uudet kujeet

Tässä postauksessa pohdin yrittäjyyttä ja duunikuvioita. Niihin tulikin muutosta, sillä aloitin tällä viikolla työt eräässä mainostoimistossa. Hommaan kuuluu monipuolisesti sisällöntuottaminen someen, titteli on siis Sosiaalisen median sisällöntuottaja. 🙂 Teen hommia ainakin aluksi osa-aikaisesti koulun ja blogin ohessa, mutten pistäisi vastaan kokoaikaisellekaan duunille! Kyllä se koulu hoituu siinä sivussa. 🙂 Saan duunista kuitenkin hyväksilukua opiskeluihin, joten tässähän pääsee samalla edistämään myös opintoja parhaalla mahdollisella tavalla!

Sosiaalisen median sisällöntuottaja siis nimensämukaisesta tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaa esimerkiksi tekstin, kuvan ja videon muodossa. Itse teen sitä tällä hetkellä pääosin tekstin muodossa, mutta tarkoitus on että editoin kuvia ja ehkä jossain vaiheessa myös otan niitä. Olen kyllä tyytyväinen; oman alan hommiin pääsy jo kouluaikana oli tavoitteeni, sillä käytännön työssä sitä parhaiten oppii. Siistiä päästä tekemään työtä, joka oikeasti kiinnostaa ja jossa koen pääseväni hyödyntämään vahvuuksiani ja kehittymään. Bloggaaminen myös tukee tätä työtä ja toisinpäin. Yksi iso plussa on myös se, että teen duunia himassa! Mikäs sen parempaa kuin aloittaa hommat pieruverkkarit jalassa.

sosiaalisen median sisällöntuottaja   sosiaalisen median sisällöntuottajaTältä alalla on kuulemma vaikea saada töitä. Voi olla, mutta kuten tuossa äsken linkkaamassani tekstissä kirjoitinkin, työllistyt varmasti sellaiselle alalle paremmin, joka kiinnostaa kuin sellaiselle joka ei. Minä en vuosi sitten edes tiennyt tällaisen tittelin olemassaolosta. Niin ne asiat vain voivat muuttua nopeasti, kun tekee asioita joista nauttii ja ei kuuntele mitään varoitteluja epärealistisista urahaaveista. 🙂

Hauskaa tässä on myös se, että kirjoitin tämän vuoden tavoitteisiin muun muassa ”Joustava ja kiva työ somemarkkinoinnin ja sisällöntuoton parissa”. 😀 Kaikki ylös kirjoittamani tavoitteet eivät vielä ole toteutuneet, mutta nythän on vasta huhtikuu; tässähän ehtii tapahtua vaikka ja mitä!

sosiaalisen median sisällöntuottaja

sosiaalisen median sisällöntuottajasosiaalisen median sisällöntuottajaSuosittelen siis lämpimästi; kirjoita tavoitteesi ja unelmasi ylös! Voit yllättyä positiivisesti. Ei ne jutut tietysti ilmaiseksi eteesi tipahda, mutta ehkä tuo asian konkretisointi pistää päänsisäiset prosessit käyntiin ja huomaat että tavoite ei olekaan niin kaukana. 🙂

Ihanaa torstaita.<3

Kuvat: Niina/Une petite life, edit by me

Seuraa: Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Uskalla innostua

Jokainen oman onnensa seppä

Uuden alku

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 10
Tykkää jutusta