Turussa juhlimassa

Suomi matkailu on kuulunut hävettävän vähän kesiini tai elämääni ylipäätänsä. Tällä viikolla yksi Suomi matkailu -reissu tulikin tehtyä pitkästä aikaa. Nimittäin keskiviikkona oli parin kaverin kanssa lähtö Turkuun. Itse olen käynyt Turussa pari kertaa aikaisemmin ja viime kerrasta oli se verran aikaa, että oli taas mukava käydä.

Harrastan kotimaanmatkailua todella vähän eli en ole kovin monessa Suomen kaupungissa käynyt. En nauti pitkistä ajomatkoista ja usein olen suunnannut suoraan ulkomaille. Onneksi Turku on lyhyehkön etäisyyden päässä Helsingistä.

Suomi matkailu

Matkat menivät kätevästi OnniBussilla. Hieman yli kaksi tuntia matkassa vierähti. Perille päästyämme menimme kaupassa käymään ja sitten istahdimme vähäksi aikaa.

Suomi matkailu

Suomi matkailu

Suomi matkailu

Nou hätä, mulla oli shortsit alla

Suomi matkailu

Tänne käveli pari miestä viinitonkkien kera.

Suomi matkailu

Kävimme myös syömässä. Itse valitsin vuohenjuustosalaatin johon otin lisämaksusta kanaa. Salaatissa oli myös pähkinöitä, mansikoita ja viinirypäleitä. En ole varma, mutta paikka taisi olla nimeltään Golden Grill.

Suomi matkailu

Syömisen jälkeen menimme käymään hotellilla josta suuntasimme ulos istuskelemaan. Sää suosi meitä; lyhythihaisessa paidassa ja shortseissa tarkeni helposti.

Suomi matkailu

Suomi matkailu

Suomi matkailu

Suomi matkailu

Suomi matkailu

Suomi matkailu

Suomi matkailu

Loppuillasta kävimme ainoassa auki olevassa baarissa. Väsähdimme kuitenkin paljon ennen pilkkua ja menimme hotellille nukkumaan.

Mikä on omasta mielestäsi paras Suomi matkailu -kaupunki? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Pylly paljaana netissä Raskaus pähkinänkuoressa Mikä on yllättänyt äitiydessä? 25-synttärit neljän seinän sisässä Sadesää lihottaa Saako lapsella olla tylsää? Kehon muodonmuutos; ennen ja jälkeen kuvat! Sepelvaltimotauti minun 25-vuotiaalla miehelläni? Mitä haluaisin sanoa 10 vuotta nuoremmalle itselleni?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta