Linkitä blogisi-suosikit x4!

Viime viikon maanantaina pyysin teitä linkittämään blogejanne. Joku siellä jo kommentoi löytäneensä uutta luettavaa, hyvä juttu! Nyt ajattelin esitellä teille neljä näistä blogeista, jotka jäivät jollain tapaa mieleen ja erottuivat joukosta. 🙂 Päätin rajata esittelyn neljään blogiin, muuten olisin pian esitellyt kaikki. 😀 Toivottavasti teitä ei haittaa, että lainasin kuvianne esittelyä varten, laita viestiä jos haluat kuvasi pois! Tässä siis Linkkaa blogisi suosikki blogit!

Suosikki blogit

Visions

Tässä blogissa kiinnitin ensimmäisenä huomiota kauniisiin kuviin ja muutenkin kivan näköiseen ulkoasuun. 😀 Minkäs sille voi, kyllä se visuaalisuus miellyttää itseäni ainakin. Blogista löytyy pääosin kepeitä hyvän fiiliksen postauksia, muotia, kauneutta sekä myös pohdintoja elämästä. Tykkäsin eniten asukuvista ja pohdiskelevista teksteistä.

Suosikki blogit

Tuija state of mind

Tässä blogissa pääpaino on kuvien sijaan ajatuksia herättävissä teksteissä. Tykkään bloggaajan realistisesta kirjoitustavasta ja aitoudesta. Blogissa pääsee hyvin kirjoittajan arkeen ja ajatuksiin kiinni. Lemppariteksteiksi muodostui nämä: Miksi blogata? ja Huono äiti.

Suosikki blogit

Uusperhe ja unelma

Uusperheen arkea ja elämää! Blogissa myös postauksia mielen hyvinvoinnista, parisuhteesta, unelmista ja hyvästä elämästä. Tästä blogista saa paljon ajateltavaa ja vinkkejä omaan hyvinvointiinsa. Pääpaino onkin pohdiskelevissa teksteissä ja se onkin tervetullutta kuvapainotteisten blogien joukossa!

Suosikki blogit

Minnean muruja

Minnean muruja blogissa kirjoitetaan positiivisella otteella perhearjesta ja elämästä yleensä. Blogissa on rento ja positiivinen ote, josta tykkään myös. Tästä blogista tulee aina hyvälle fiilikselle!

Mitkä on sun suosikki blogit? Kiitos myös kaikille oman bloginsa linkittäneille!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Vuosi bloggaajana

Blogivinkit x7!

Netflix suositus x5

Taru

2 vastausta artikkeliin “Linkitä blogisi-suosikit x4!”

  1. Voi, ihanaa, että blogini on kiinnittänyt huomiosi ja pääsi mukaan listallesi! Kiitos 🙂 Miten kiva päivän piristys! Nämä linkitä blogisi -postaukset on aina kivoja, kun löytää uutta luettavaa!

    Aurinkoa päivääsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta