Suosituimmat tekstit 2016!

Moikka vaan! Jatketaan vielä hetki 2016-teemalla – tänään luvassa suosituimmat tekstit vuonna 2016. Pahoittelut jos olet jo kypsynyt näihin, jaksa vielä hetki! Toisaalta pian monessa blogissa on uusi vuosi uudet kujeet-teema, joten ei se kovin pian lopukaan, haha. <3 Aloitin blogini tänä vuonna, joten kovin pitkä historia sillä ei vielä ole. Tekstejä on kuitenkin kirjoitettu satoja ja ajattelin jakaa tässä nyt luetuimmat postaukseni.

Suosituimmat tekstit, Suosituimmat postaukset, Luetuimmat postaukset, Luetuimmat tekstit, Blogi, Uusivuosi, 20161. Kehon muodonmuutos – ennen ja jälkeen kuvat

”Yhtä kummallisia muutoksia näemme esimerkiksi Ostostv:ssä.”

2. Varaudu näihin kysymyksiin synnytyksen jälkeen! 

”Onko sun paikat nyt ihan löysät?”

3.Silloin 90-luvulla…

”Tv-Chatti ja Puhuva pää: Suoraan sanottuna näitä ei ole ikävä. TOIMITUSJOHTAJA TOIMITUSJOHTAJA TOIMITUSJOHTAJA! Ai niin ja Puhuvalla Päällä oli myöskin karmaiseva kesähitti ”Kädet ilmaan!” Ei jatkoon.”

Suosituimmat tekstit, Suosituimmat postaukset, Luetuimmat postaukset, Luetuimmat tekstit, Blogi, Uusivuosi, 2016

pic903 (1 of 1).jpg

4.Vanhempien nurkissa lojuvat kaksikymppiset

”Itse ainakin muistan että tunsin oloni vähän yksinäiseksi kököttäessäni töiden jälkeen yksin luukussani.”

5. On julmaa jättää lapsi ilman sisarusta

”Minun mielestäni olisi julmaa ”tehdä” sisarus ainoastaan leikkikaveriksi toiselle, jos muuten ei ole mitään halua toiseen lapseen.”

Suosituimmat tekstit, Suosituimmat postaukset, Luetuimmat postaukset, Luetuimmat tekstit, Blogi, Uusivuosi, 20166. Milloin normaalista tuli liian laiha?

”Välillä tuntuu, ettei ole mitään muuta kuin liian laihat ja lihavat.”

7. Paljon menee viikossa rahaa ruokaostoksiin?

”Välillä tuntuu, että rahaa menee turhan paljon ja tiedän että pääsisimme paljon halvemmalla jos vain miettisimme ostokset vähän tarkemmin.”

8. Kielellisesti lahjattomat narsistiset bloggaajat

”Jos sinua jurppii kielioppivirheet, älä lue tekstiä.”

Suosituimmat tekstit, Suosituimmat postaukset, Luetuimmat postaukset, Luetuimmat tekstit, Blogi, Uusivuosi, 20169. Pitää olla jotain mistä ottaa kiinni

”Kaikki pitäisi vain niellä huumorin varjolla ja jos näin ei tapahdu niin ai että kun on hiekkaa tiedät kyllä missä ja nuttura niin kireällä.”

10. Baarissa on tylsää

”Joskus baariin tulee mentyä ihan vain hyvän seuran vuoksi ja koska välillä tekee mieli mennä tanssimaan ja katsomaan onko meininki muuttunut. Ei se ikinä kyllä ole”

Ihanaa uutta vuotta kaikille! Mitä on sun suosituimmat tekstit tänä vuonna?

 

Seuraa Facebook & Instagram

 

Lue myös:

Mistä kirjoittaa blogiin? Mihin aikaan kannattaa postata? Bloggaamisen apuvälineet Paljon blogilla pitää olla lukijoita, jotta voi tienata? Bloggaajan viikko – mitä siihen kuuluu? Tulisitko meille töihin? – palkaksi saat tikkunekun! Miksi haluan blogata työkseni? Miten hinnoitella blogiyhteistyö? Tiedetään – kaupalliset yhteistyöt on pyllystä!

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta