Suurin heikkouteni

Viime aikoina on tullut paljon mietittyä omia heikkouksia ja vahvuuksia. Mitkä ovat vahvuuteni? Entäpä suurin heikkouteni? On todella hyödyksi tunnistaa omat hyvät ja huonot puolensa – muuten vahvuuksista on vaikea ottaa hyöty irti ja kehittää heikkouksia.

Nyt kun tavoitteeni ja unelmani ammatillisessa mielessä ovat konkretisoituneet minulle, yhä enemmän tuntuu siltä että haluaisin heti saada kaiken! Olenkin siis aika kärsimätön tässä mielessä. Tiedostan ettei kaikki voi tapahtua silmänräpäyksessä, mutta nyt kun olen oivaltanut asioita, kärsimättömyys meinaa ottaa minusta vallan. Koenkin kärsivällisyyden olevan yksi isoimmista kehityskohteistani.

Välillä minun onkin vaikea osata nauttia saavuttamistani asioista ja etenemisestäni. Jos kuitenkin mietin elämääni vuoden taaksepäin, niin onhan tässä tapahtunut vaikka mitä. Vuosi sitten olin äitiyslomalla, olin hetki sitten aloittanut blogin kirjoittamisen ja olin hoitovapaalla vakituisesta työsuhteesta. Vaikka elämän peruspalikat olivat kohdillaan: korkeakoulu käyty, vakituinen työ odottamassa, parisuhde ja lapsi, silti olin jotenkin hukassa. Mietin että mitä hittoa teen äitiysloman ja hoitovapaan jälkeen. Koin etten ole parhaimmillani silloisessa työssäni ja tiesin ettei se tule olemaan loppuelämäni ammatti.

Suurin heikkouteni

Suurin heikkouteni

Suurin heikkouteni

Suurin heikkouteniÄitiysloma sattuikin tavallaan oikein hyvään saumaan; minulla oli vauvan hoidon ohessa aikaa miettiä mitä haluan. Aika nopeasti asiat rupesivat loksahtelemaan paikoilleen huomatessani bloggaamisen, markkinoinnin, viestinnän ja somen olevan juttuni. Päätinkin alkaa pyrkimään sitä kohti.

Nyt vuoden päästä opiskelen haluamaani alaa, blogini on kasvanut ja minulla on oman alan työ (ei tosin täysiaikainen ainakaan toistaiseksi. ;)). Silti mieleni on jotenkin jo tulevassa; haluan päästä oppimaan ja kehittymään lisää. Välillä siis turhaudun jos en osaakaan heti jotain tai jos tunnen etteivät asiat etene tarpeeksi nopeasti. 😀 Onneksi mies muistuttelee, että pitää olla iloinen siitä mitä on saanut aikaan!

Kärsivällisyys tai oikeastaan sen puute – suurin heikkouteni. Siinäpä seuraava kehityskohde.

Tietyissä asioissa olen paljon kärsivällisempi, mutta tässä en. Olen jotenkin niin innoissani tästä muutoksesta, että meinaa välillä lähteä lapasesta hahah! Tulenkin kirjoittelemaan tästä aiheesta lisää postauksia, muuten tästä tulisi hillittömän pitkä.

Oletko sinä samanlainen hätähousu? Olisi myös kiva kuulla muita kokemuksia alanvaihdosta!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Missä ammatissa en voisi toimia?

Sosiaalisen median sisällöntuottaja

Media-alaa opiskelemaan!

 

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta