Takkeja super edullisesti!

Hyvää viikonlopun alkua! Ajattelin kirjoitella tänään ihan vain kuulumisia ja jakaa muutaman vinkin, mistä löytää takkeja edullisesti!

Tänään ei ole tapahtunut oikein mitään erikoista. Käytiin lapsen kanssa lääkärissä ja ulkoilemassa puistossa. Leikittiin täällä kotona jonkun aikaa ja heiteltiin palloa toisillemme. Jossain vaiheessa lapsella alkoi pinna kiristyä pikkuisen ja hetken päästä hän kävelikin pinnasängyn luokse, otti laidasta kiinni ja pisti peukun suuhun. Ihanaa kun toinen osaa jo itse pyytää päästä päikkäreille niin ei tarvitse arvuutella onko hän väsynyt vai ei.

Nyt sitten hyödynnän tämän ajan kirjoittelemalla ja myöhemmin sitten treenaamaan. Huomenna visiitti Ikeaan, sillä olen sen verran kyllästynyt koneella istumiseen että aion hankkia sähköpöydän. Kuinka luksusta on voida seistä samalla kun kirjoittaa!

Sitten hieman vaatejuttuja; vaikka kevät alkaa pikkuhiljaa lähestymään, pukeudun varmasti talvireleisiin vielä piitkän aikaa. Inhoan palelua, joten lämpimät takit menevät piiloon vasta kun lunta ei ole näkynyt aikoihin ja aurinko alkaa näkymään usemmin kuin muutaman kerran viikossa.

Nyt kuitenkin alkaa talvitakit olemaan viimeistään alennuksessa ja House of brandonilta niitä löydät nyt super edullisesti. Paljon myös muita vaatteita alennuksessa kuin talvitakkeja. Kannattaa käydä siis kurkkaamassa. 🙂

Takkeja edullisesti

1.

2.

3.

4.

Takkeja edullisesti

Takki täältä

Mistä sinä olet löytänyt takkeja edullisesti? Ostatko mieluummin netistä vai liikkeistä?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Tukkahaaveita x6 Mikä blogeissa ärsyttää x5 Typerät (ja oudot) tapani x6! Miksi mulla on peruukki?! Täydellinen reppu <3 Itsevarma ihminen on kaunis? Häät kuvina x 10 7 säkillistä vaatteita! Shake it, love it!

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta