Takkeja super edullisesti!

Hyvää viikonlopun alkua!

Tänään ei ole tapahtunut oikein mitään erikoista. Käytiin lapsen kanssa lääkärissä ja ulkoilemassa puistossa. Leikittiin täällä kotona jonkun aikaa ja heiteltiin palloa toisillemme. Jossain vaiheessa lapsella alkoi pinna kiristyä pikkuisen ja hetken päästä hän kävelikin pinnasängyn luokse, otti laidasta kiinni ja pisti peukun suuhun. Ihanaa kun toinen osaa jo itse pyytää päästä päikkäreille niin ei tarvitse arvuutella onko hän väsynyt vai ei.

Nyt sitten hyödynnän tämän ajan kirjoittelemalla ja myöhemmin sitten treenaamaan. Huomenna visiitti Ikeaan, sillä olen sen verran kyllästynyt koneella istumiseen että aion hankkia sähköpöydän. Kuinka luksusta on voida seistä samalla kun kirjoittaa!

Sitten hieman vaatejuttuja; vaikka kevät alkaa pikkuhiljaa lähestymään, pukeudun varmasti talvireleisiin vielä piitkän aikaa. Inhoan palelua, joten lämpimät takit menevät piiloon vasta kun lunta ei ole näkynyt aikoihin ja aurinko alkaa näkymään usemmin kuin muutaman kerran viikossa.

Nyt kuitenkin alkaa talvitakit olemaan viimeistään alennuksessa ja House of brandonilta niitä löydät nyt super edullisesti. Paljon myös muita vaatteita alennuksessa kuin talvitakkeja. Kannattaa käydä siis kurkkaamassa. 🙂

Mistä talvitakki edullisesti?

1.

2.

3.

4.

punainen bomber

Takki täältä

Rentouttavaa viikonloppua!

Seuraa Facebook & Instagram

Lue myös:

Unelmien koti

Green jacket

White jacket

***

Today me and my child went to a doctor and then we play outside. After that we came home. Soon my child seemed little tired and the she just walked to her bed. It’s nice that she can tell when she’s tired. <3 Tomorrow we are going to Ikea, because I want to buy an electric table.

Then little about clothes; if you’re looking for a new jacket go and look sales from House of brandon! A lot of good deals. 😉

Relaxing weekend to you. 🙂

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta