Takki suoraan roskiksesta

df13 (1 of 1).jpg

Pitkästä aikaa taas asujuttuja! Asuessani vielä edellisessä asunnossani huomasin että varastomme yleisiin tiloihin tai roskakatokseen jätettiin usein vanhoja vaatteita ja -tavaroita. Vähän ennen muuttoamme huomasin tällaisen vastaavan kasan. Löysin sieltä tämän takin ja päätin ottaa sen vaikka en vieläkään ole aivan varma onko se hieno vai karmean ruma. 😀 Jotkut asiat ne vaan herättävät ihastusta ja kauhistusta samaan aikaan!

Tämä on kyllä aika epäkäytännöllinen lyhyiden hihojen ja kiinnityksen takia. Takki laitetaan hakasilla kiinni, joten kovin lämmin se ei ole. Kylmää ilmaa pääsee tuulemaan takin sisään aika lahjakkaasti. Suht lämpimillä keleillä se menee ihan jees. Ihan kelpo takki satunnaiseen käyttöön, varsinkin kun miettii mistä sen löysin. Täytyy silti myöntää että takki muistuttaa hieman kalkkunaa pörheine karvoineen. 😀 Silti tässä on jotain mikä miellyttää.

df03 (1 of 1)-2.jpg

df05 (1 of 1).jpg

df04 (1 of 1).jpg

df09 (1 of 1).jpg

df08 (1 of 1).jpg

df06 (1 of 1).jpg

Onko teillä ristiriitainen suhde joihinkin vaatteisiinne?

Seuraa Facebook & Instagram

 

 

Lue myös:

Pyöreäkärkiset mollukat

Denim Vest & Yellow Dress

Kirppislöytöjä

***

Outfit post finally! When I still lived in my previous apartment, I noticed that sometimes someone has left their own stuff and clothes in a common stock. A little before I moved away from there, I found there so many clothes. And this fakefur where also founded there. I’m still not sure whether it’s cool or ugly! I think this is a little impractical – The sleeves are short. The jacket has also a hooks, no buttons or zippers. So it’s not warm. But in early autumm,(it should be winter soon!) it’s fine!

 

Do you have conflicting feeligs about some outfit?

 

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Takki suoraan roskiksesta”

  1. Tämä on varmasti tyhmä varoitus, mutta tarkistathan lude- ja muut syöpäläisvaarat kunnolla. Moni laittaa vaatteita (matkalaukkuja, sohvia…) roskiin nimenomaan niiden vuoksi. Muuten vaatteet menisivät tietenkin kierrätykseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta