Tapahtui tällä viikolla

Mitä tapahtui tällä viikolla? Muun muassa…

Huomasin että suurin osa mun blogin lukijoista on miehiä. Tämä tuli mulle erittäin suurena yllätyksenä, mutta mahtavaa jos miehetkin tykkäävät mun blogista!

Kävelin lapsen perässä ja muistutin neitiä että muistaa katsoa eteenpäin. Kuinka ollakaan törmäsin itse hetken päästä seinässä kiinni olevaan käsidesiautomaattiin. Muistutus itselleni; toimi omien opetustesi mukaan.

Monta päivää kadoksissa ollut kameran linssisuojus löytyi fleeceni taskusta, vaikka mielestäni katsoin jo sieltä. Onneksi mies tyhjentää taskut ennen kuin heittää pyykit koneeseen.

tällä viikolla

tällä viikollaOlen viettänyt aikaa istuen tässä läppärillä blogin ja opiskelun parissa niin paljon että olo oli ärtynyt ja ahdistunut. Ei todellakaan sovi tällainen jatkuva istuminen mulle, eikä oikeastaan kenellekään. Onneksi päätin että nyt riittää ja ratkaisin asian; tästä tulossa postaus myöhemmin. 😉

Mulle tuli pieni kriisi tulevaisuudesta. Mun mies onneksi koutsasi mua ja sitten olin hetken taas zen.

Puhuttiin mun miehen kanssa siitä miten sen pitäisi ryhtyä lifecoachiksi. Muistutin häntä kyllä siitä että mä kyllä tiedän mitä mun pitäisi tehdä, mutta se ei aina konkretisoidu mulle. Heh.

Lapsi heristi mulle sormea ja sanoi kovan sanan (omalla kielellään). Puhuin taas taukoamatta liikaa – ehkä hän ajatteli kertoa että nyt on jonkun muun vuoro välillä.

tällä viikolla

Mitä teidän viikkoon on kuulunut? Onko tällä viikolla tapahtunut jotain erityistä? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Somekuvan silotus on okMiten helpottaa kirjoitus tai luku-urakkaa?Perhekahvilan keskustelut”Legginssit eivät ole housut!”Ripsien taivutus – yes or no?Sinua en kyllä tervehdi!Saako toisten lasta komentaa?Täydellisen elämän suorittaminenYliarvostetut kesäaktiviteetit x 8

Taru

4 vastausta artikkeliin “Tapahtui tällä viikolla”

    • Moi! Seppälästä:) Ei kyllä ihan uudet ole, mutta vastaavia ehkä löytyy. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta