Tästä tulee hyvä päivä!

Tiedättekö sen fiiliksen: Viikonloppuna kenties syöty ja juotu vähän mitä sattuu. Olo on pöhnäinen ja nuupahtanut. Päätät että nyt alkaa uusi elämä ja intoa puhkuen aloitat uuden viikon terveellisellä ruokavaliolla ja treenillä. Siivoat kotona ja hoidat ulkonäköäsi muutenkin. Ajattelet iloisia ja sysäät negatiivisuuden syrjään. ”Turhaa ja typerää, hetken päästä palaat kuitenkin huonoihin tapoihin” voisi joku sanoa.

Minä olen eri mieltä. Miksi kaikki dissaavat näitä ”uuden elämän” aloittajia? Ei se tarkoita että homma katkeaisi heti tiistaina. Ja vaikka katkeaisi, on yksi hyvin eletty päivä parempi kuin ei yhtään. Moni saattaa saada intoa elää terveellisemmin kun huomaa miten paljon parempi olo siitä tulee. Jos näitä hyvin elettyjä maanantaita toistaa säännöllisesti, siirtyy se varmemmin muihinkin päiviin ja siitä tulee tapa.

dsf24 (1 of 1).jpg

dsf25 (1 of 1).jpg

Toki jotkut ajattelevat että pitäisi aina elää niin ettei tällaisia uuden elämän aloituksia tarvita. Itse elänkin näin pääosin, mutta kyllä minullekin tulee kausia jolloin nämä terveellisen elämän ohjenuorat saattavat hetkeksi kadota. Usein kuitenkin vain päiväksi tai pariksi. Itse olen viime aikoina huomannut laiminlyöneeni ruokailujani ja nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa syömään säännöllisesti vaikkei olisi nälkä. Sellaista se elämä on, aina ei huvita elää samalla kaavalla, mutta itsestään kannattaa silti pitää huolta.

Maanantait ovat mielestäni mukavia päiviä; uusi viikko lähtee hyvin käyntiin treenillä. Jokainen käyttäköön omia niksejään hyvän fiiliksen takaamiseksi, oli se sitten aamukahvi, tietyn biisin kuuntelu tai juurikin se treeni. Itse odotan jo iltapäivän salitreeniä into piukeana, koska viime viikko meni flunssan kourissa! Tärkeintä on että tekee sitä mistä itse nauttii. Tällaisilla pienillä jutuilla voi yllättävän paljon vaikuttaa siihen miten päivä lähtee käyntiin. Ei vedetä pipo kireällä vaan hyvällä fiiliksellä! Ehkä tämä ”uusi elämä” on ilmaisuna vain sellainen hulluudelta kalskahtava. Voisi käyttää myös vaikkapa niinkin yksinkertaista ilmaisua kuin ”Tästä tulee hyvä päivä!”

Tehdään tästä hyvä päivä eiks je?

***

You know that feeling after irregular meals and drinking; tired and exhausted! Then you decide that now starts new life! You starts training, eating healthy, cleaning and thinking nice thoughts. Is it useless and stupid? No, it’s wonderful!

Why everyone seems to dislikes people who wants to start their new week with sport and healthy food? Maybe it’s just that expression ”new life”. maybe it’s a little exaggerated.

I think that energetic way is the best way to start monday. Not tight beanie, only good vibes!

Let’s make this a great day!

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta