Täydellisen elämän suorittaminen

istuu (1 of 1).jpg

Eilen väsyneen ja ei niin hyväntuulisen päivän jälkeen mietimme illalla miehen kanssa, miten paljon pitäisi saada asioita tehtyä jos haluaisi elää ns. optimaalisesti.

Pitäisi käydä töissä, liikkua, antaa aikaa perheelle, kavereille ja itselle. Pitäisi leikkiä lasten kanssa ja olla läsnä. Pitäisi tehdä joka päivä itse terveellistä ruokaa ja syödä se yhdessä ruoka-aikaan perheen kanssa sekä pitää asunto siistinä.

puu 3 (1 of 1).jpg

puu 2 (1 of 1).jpg

Pitäisi huoltaa kehoa ja putkirullailla päivittäin. Pitää vaalia parisuhdetta ja harrastaa seksiä vaikkei huvittaisi. Pitää mennä ajoissa nukkumaan ja herätä pirteänä aamulenkille ennen töihin lähtöä.

Pitäisi kehittää itseään, tavoitella suuria ja toteuttaa unelmiaan. Matkustella perheen ja ystävien kanssa sekä tutustua muihin kulttuureihin. Pitäisi auttaa muita, koska muiden auttaminen on oikein ja tekee onnelliseksi.

Edetäkseen uralla pitäisi verkostoitua ja olla aina paikalla. Pitäisi olla se tyyppi joka erottuu joukosta ja joka vain ilmoittaa itsevarmasti, että minä olen etsimänne henkilö.

töölönlahti (1 of 1).jpg

töölönlahti 2 (1 of 1).jpg

Kampaajalla käydessä hän kertoo, että kuuden viikon välein olisi hyvä käydä. Hieronnassa ollessa taas kysyn, miten usein olisi hyvä mennä hierojalle ja hän sanoo, että itse käy hieronnassa päivittäin.

Pitäisi tarttua hetkeen, mutta suunnitella tulevaa. Pitäisi rakastaa itseään ja muita. Olla sopivan itsekäs ja epäitsekäs samaan aikaan. Pitäisi sosialisoitua ja lähteä juhlimaan, mutta myös jäädä lauantai-iltana yksin kotiin villasukat jalassa ja nauttia yksinolosta.

Olenko ainoa, jonka mielestä tämä on ehkäpä mahdoton yhtälö?

 

Seuraa blogia FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Täydellisen elämän suorittaminen”

  1. Tämä niin just totta. Eikä tuossa oo ees kaikkiakaan mitä ihmisen pitäs olla tai pitäs tehä. Mutta se on kyllä jotenkin kumma, että kun tosiaan listaa tällä lailla ja huomaa ettei tuo kaikki ole vain mahdollista tehdä joka viikko eikä aina joka päiväkään niin silti potee monesti huonoa oma tuntoa kun ei ole vaikka koko kuukauden aikana saanut yhtä paljon aikaiseksi kuin olisi PITÄNYT saada. Enkä usko, että ainoastaan suorittaja tyyppisillä ihmisillä on tätä oman tunnon tuskaa.

    Työelämään siirytessä on myös tullut huomattua, että olisipa mukavaa olla taas opiskelija, että olisi enemmän aikaa muihin hommiin. Mutta toisaalta, sitten olisi taas rahaton eikä olisi mahdollisuuksia matkustella ja käydä esimerkiksi salilla ja muissa harrastuksissa. Pitäisi vain olla tyytyväinen että on löytänyt näinhin hyvän palanssin omaan elämään ja saa monia asioita aikaiseksi vaikkei kuitenkaan kaikkea niitä mitä oli haaveillut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta