Teetkö elämästäsi vaikeaa?

img24 (1 of 1).jpgOletko joskus tehnyt jotain asiaa vaikka ei olisi yhtään huvittanut? Silittänyt paitoja, järjestellyt vaatekaapin värien mukaan yms? Niin minäkin (en kyllä noita edellä mainittuja, en edes omista silitysrautaa). Olen kuitenkin elämäni aikana tehnyt paljon asioita vaikka ei olisi huvittanut. Mennyt lukioon, vaikka oikea paikka minulle olisi ollut ammattikoulu ja tehnyt työtä joka vain ahdisti. Lopulta onneksi lopetin itseni kiusaamisen ja nykyään pyrinkin tekemään mielekkäitä valintoja. Aina se ei ole mahdollista, mutta usein kyllä. Ei ole kenenkään etu väkisin tehdä epämieluisia asioita. Se alkaa tosissaan jossain vaiheessa syödä sinua sisältäpäin. Sitten olet pahantuulinen masentunut olio, eikä siitä olotilasta välttämättä nousta hetkessä.

img18 (1 of 1).jpg

Älkää ymmärtäkö väärin – kaiken ei aina tarvitse olla kivaa ja jotkut asiat vain täytyy tehdä oman ja muiden hyvinvoinnin vuoksi. Pääasiassa kuitenkin minun mielestäni tekemistään asioista tulisi nauttia. On aivan huuhaata että arjen kuuluu olla tylsää ja pitkäveteistä. Myös arki voi olla juhlaa. Todella harva asia on sellainen että se on pakko tehdä. Monesti teemme asioita vain tavan vuoksi ja omien tai muiden odotusten perässä. On turha roikkua huonossa suhteessa tai opiskella väärää alaa. Ei kannata tuhlata aikaansa pahaa mieltä tuottaviin asioihin; edellä mainittuihin voi itse vaikuttaa. Tarvitsee vain tehdä päätös. Uskaltaa uskaltaa. Myös epämieluisat ajanvietteet kannattaa karsia; on todella vähän tapahtumia joihin sinun on pakko mennä. On turhaa mennä sosialisoimaan jos oikeasti haluaisi tehdä jotain muuta. Muut kyllä huomaavat jos raahaudut paikalle vasten tahtoasi.

img62 (1 of 1).jpg

On mielestäni eri asia tehdä jotain joka ei sillä hetkellä huvittaisi, mutta jonka jälkeen olo on parempi kuin tehdä jatkuvasti asioita jotka tuottavat pahaa mieltä koko ajan. Saatan mennä esimerkiksi lenkille vaikka ei huvittaisi koska sen jälkeen on hyvä olo, mutta jos aina sen lenkin jälkeenkin on tympeä olo, onko siinä mitään järkeä? Vaikka niitä pakollisempia epämiellyttäviä asioita myös on, ei kannata vapaaehtoisesti keksiä niitä lisää. Myös asenne vaikuttaa, mutta ei se paskaa muuksi muuta se on saletti. Asenteen voimalla voit jaksaa tietyn aikaa rämpiä tehden epämiellyttäviä asioita, mutta ettäkö loppuelämäsi vain nielet paskaa asenteen voimalla? Ketä se hyödyttää? Pistä homma siis poikki heti alkuunsa ja etsi muuta ratkaisua. Muista että sinulla on vain tämä yksi elämä. Haluatko puskea sen läpi hampaat irvessä vai elää itsesi näköistä elämää ja nauttia siitä? Tuot paljon enemmän iloa itsellesi ja myös ympärillesi, kun nautit olostasi.

 

Tiedän ettei aina ole niin yksinkertaista muuttaa asioita ja päästä vanhoista tavoista eroon. Mutta aina kannattaa yrittää. Helppoa se ei aina ole, mutta usein vaivan arvoista.

Hauskaa maanantaita!

Seuraa Facebook & Instagram

 

Lue myös:

Lifestyleblogimainen-avautuminen

Pitää olla jotain mistä ottaa kiinni

Miksi toi katsoi mua pitkään?

***

 

Have you ever done things even if you haven’t feel like it? Ironed shirts or arranged your wardrope according to the colors? I haven’t done those things, but I must say that I’ve done many things, which have felt unpleasant for me. Why we are doing such things? I know that there are some things in life you just have to do. But there are much more things we don’t have to and we are able to choose differently. I think that our own- and other people’s expectations make us do those unpleasant things. I’m pretty sure that if we let go those things, we could bring much more joy around us. And to ourselves.

 

Wonderful week for everyone<3

 

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta