Sykettä nostattava kiertoharjoittelu x 2

Moni sanoo ettei kesällä tee mieli mennä salille hikoilemaan. Itse olen silti siellä tunnollisesti käynyt muutaman kerran viikossa. Ajattelen ettei se vie minulta kuin tunnin, jonka jälkeen voin nauttia aurinkoisista päivistä. Hyötynä on myös se, että salilla ei ole melkein ketään joten ei tarvitse jonotella laitteisiin. Tykkään välillä tehdä treenejä kiertoharjoitteluna eli monta liikettä putkeen.Tein viittä eri liikettä putkeen ja toistin kierroksen neljä kertaa, jonka jälkeen vuorossa oli seuraavat erilaiset viisi liikettä. Myös jälkimmäisiä liikkeittä tein neljä kierrosta. Tässä siis tehokas kahvakuulatreeni + kiertoharjoittelu muilla välineillä!

Tehokas kahvakuulatreeni

ENSIMMÄISET LIIKKEET

1. Etuheilautus kahvakuulalla x 15

 

2. Yhden käden etuheilautus x 15 molemmilla käsillä

 

3. Rinnalleveto kahvakuulalla x 10 molemmilla käsillä

 

4. Etukyykky kahvakuulalla x 10

 

5. Hyppy max. toistot + loppuun kyykyt oman kehon painnolla max. toistot

Tehokas kahvakuulatreeni

SEURAAVAT LIIKKEET

1. Takakyykky tangolla x 10

 

2. Vauhtipunnerrus tangolla x 10

 

3. Kulmasoutu tangolla x 10

 

4. Lapasoutu TRX x 10

 

5. Vatsarutistus kahvakuulalla x 10

Tehokas kahvakuulatreeni

Fitnesstukussa on muuten kesäkuussa paljon tuotteita jopa -50% ja paljon muita tarjouksia! Kannattaa käydä tsekkaamassa lisäravinteita ja treenivälineitä täältä sekä treenivaatteita täältä!

Suosittelen testaamaan – tehokas kahvakuulatreeni ja kiertoharjoittelu ovat parhaita keinoja saada hiki pintaan ja syke korkealle!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Jumppaa vauvan kanssa Tehokas koko kropan treeni liikepareina Tehokas vatsalihastreeni Jalat muusiksi 20 minuutissa Kovatehoinen hiit-kuntopiiri Treeni joka meni päin persettä Rasvaa polttava porrastreeni 10 minuutin pikatreeni! Tehokas treeni leikkipuistossa!

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta