Tehokas vatsalihastreeni

img6 (1 of 1)Mielestäni maanantai on ehdottomasti treenipäivistä paras. Jostain syystä ajatusmalli ”uusi viikko, uudet kujeet” toimii omalla kohdallani, hahah. Hassua miten tällaiset pienet jutut vaikuttaa omaan mieleen.

Pääosin treenaan yksijakoisesti, eli koko kroppa kerralla. Pääpaino on aina alakropassa, koska sitä on mielestäni hauskinta treenata. Harvemmin siis tulee tehtyä kunnollista vatsalihastreeniä, eikä aina tarvitsekaan; vatsalihakset tekevät töitä useimmissa liikkeissä vaikka ne eivät kohdistuisi suoraan keskikropalle. Tänään ajattelin kuitenkin tehdä tehotreenin vatsalihaksille ja jakaa sen sullekin. Tämän treenin voit tehdä kotona ilman välineitä. 🙂

1. Jalkojen nosto: Makaa selälläsi ja pidä jostain kiinni; vaikkapa sohvan kulmasta. Nostele jalkoja ylös ja alas eteen, pitäen jännitys vatsalihaksissa.

2. Linkkuveitsi: Asetu selinmakuulle. Kohota käsiä ja jalkoja toisiansa kohti ja laske takaisin lattiaan jarruttaen liikettä.

3. Istumaannousut: Asetu selinmakuulle jalat koukussa. Pidä kädet niskan takana ja nouse istuma-asentoon. Rutista vatsalihaksilla ja laske jarruttaen alas.

4. Jalkojen ojennus: Mene samaan asentoon kuin istumaannousua tehtäessä, mutta jää ala-asentoon ja ojenna jalat eteen suoraksi ja takaisin koukkuun.

5. Lankkupito max. aika: Vatsa tiukkana ja peppu alhaalla.

Tee jokaista liikettä 20 toistoa ja kaikki liikkeet putkeen. Sen jälkeen 2 min tauko. Toista kierros 3x.

Hyvää viikon alkua! 🙂

Seuraa Facebook & Instagram

Lue myös:

Jalat muusiksi 20-minuutissa

Nopea kotitreeni

Sykettä nostattava kiertoharjoittelu x2

***

I think that Monday is definitely the best day for workout. Today I wanted to do workout for abs and share it for you also:

  1. Leg lifting
  2. Jack nife sit up
  3. Sit up crunch
  4. Leg straightning
  5. Plank max. time

Repeat every movement x20 and do them tube, then 2 min. break. Repeat the whole round three times.

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta