Teippipidennykset kyllä vai ei?

2 (1 of 1).jpg

Kuten tässä postauksessa kirjoitin, otin hiuksiini siniset teippipidennykset, koska halusin raitoja ilman vaalennus- ja värjäysrumbaa. Pidennykset ovat nyt olleet n. 6 viikkoa ja kohta olisi aika mennä nostamaan niitä tai ottamaan pois. Kumpaan vaihtoehtoon päädyin ja miksi?

Olen tullut siihen tulokseen että otan pidennykset kokonaan pois. Ei tosiaan ole mielestäni hintansa väärti. Tietysti jos olisi lyhythiuksinen ja haluaisi pitkät niin sitten nämä olisi kätevät. Omat hiukseni sen sijaan ovat pidemmät kuin nämä pidennykset. Siniset raidat myös näkyvät mielestä todella vähän kun ajattelee että minulla on koko pään pidennysten verran sinistä hiuksissa. Pidennykset myös takkuuntuvat aika helposti, vaikka näiden pitäisi olla laadukkaat hiukset (BP Hair) ja olen käyttänyt niille tarkoitettua shampoota ja hoitoainetta. Hiusten kiinni laittaminen on myös vähän hankalampaa näiden kanssa. Kaipaan myös sitä että voin aivan kunnolla harjata tukkaa tyvestä saakka! 😀 Ihan hyvä että tuli kokeiltua, ei tarvitse sitten jossitella että pitäisikö ottaa. Jatkossa aion ainakin toistaiseksi pysytellä omissa hiuksissani ilman lisäkkeitä. 🙂 Tässä vielä videota aiheesta!

Millaisia kokemuksia teillä on pidennyksistä? 🙂

Seuraa Facebook & Instagram

 

Lue myös:

Laiska pukeutuja

Paljon käytät rahaa muotiin ja kauneuteen?

Mikä ihmeen suolasuihke?

***

In this post I told you that I took a blue hair extensions. Soon it’s going to be time to take them off or put them again in my hair. Which option I’m going to choose? I decided to take them off. I think that they’re not worth the price and I miss thorough hair brushing! I think that this was nice experiment, but from now on I’m going to be happy with my own hair.

What kind of experiences you have about hair extencions?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta