ÄÄNESTÄ MUA!

Heippa! The Blog Awards Finland tulee taas.

Nyt voit ilmiantaa lemppari bloggaajan, tubettajan tai muun somevaikuttajan kilpailuun mukaan! Ilmiantaneiden kesken arvotaan lippupaketteja The Blog Awards Finland -gaalaan.

Ajattelinkin kertoa tässä postauksessa, miksi sun pitäisi äänestää mua. 😉 Pahoittelut muuten otsikosta, kaikki vaihtoehdot tuntuivat tänään tylsiltä tai muuten vain huonoilta. 😀 Mun blogi on reilun vuoden nuori. Olen yrittänyt pitää täällä toisinaan yllä jonkunlaista linjaa ja ahtautua tiettyyn lokeroon; olenko nyt hieno lifestylebloggaaja, joka ei koskaan kiroile tai kerro ärsytyksistään, vai olenko sellainen, joka puhuu kaikesta suoraan. Näiden välillä tasapainottelu on tuntunut vaikealta ja tympeältä, koska haluan tuottaa visuaalista sisältöä ja inspiroida, mutta samalla olla aito ja ottaa vaikeampiakin aiheita puheeksi.

Toinen puoli minusta haluaa tuottaa tänne vain visuaalisesti kaunista sisältöä ja hyvää mieltä. Toinen puoli haluaa tuoda esiin, että oon välillä hiton ärsyttävä ja puhun toisinaan läheiseni uuvuksiin.

the blog awards finland

the blog awards finland

the blog awards finland

the blog awards finlandMiksi sen pitäisi olla joko tai? Eihän elämä ja ihmiset ole sellaisia. En ehkä enää edes halua pitää tiettyä linjaa täällä; mussa ja elämässäni on nimittäin monia puolia, kuten kaikissa meissä. Mua itseäni ainakin kiinnostaa se persoona blogin takana ja rajojen rikkominen. Miten hauskaa on jos hillitty muotibloggaaja heittäytyy välillä täysin hölmöksi ja miten mielenkiintoista on, jos arkisena näkemään totuttu äiti laittautuu ja vetää viimeisen päälle releet yllensä?

Rajojen rikkominen ja yllätyksellisyys kiinnostaa, ainakin itseäni.

Vaikka pidän mun blogia hyvinvointiin keskittyvänä lifestyleblogia, mitään tyylirajoitteita en sille enää halua luoda. Mun linja on siis tämä; joskus heitetään huonoa huumoria ja joskus pohditaan elämää ja ihmissuhteita. Joskus fiilistellään päivän asuja ja toisinaan julkaistaan rupuisia ruokapäiväkirjoja, joissa vilahtelee myös Omar -munkit ja lonkerot. Haluan että tämä blogi on aito, elämänmakuinen hyvänmielen ja inspiksen tuoja.

Jos oot myös sitä mieltä, ettei kenenkään tarvitse ahtautua yhteen lokeroon ja blogini on tuonut sulle iloa, ilmianna mun blogi ehdolle tästä linkistä! Äänestääksesi sun on luokiteltava blogini johonkin kategoriaan tai vaikkapa kaikkiin (äänestää voi useammassakin kuin yhdessä kategoriassa! 😉 Lifestyle on ehkä kategoria, jonka koen eniten omakseni (koska se voi sisältää kaikkea.;))

Toki jos mun köykäinen huumori uppoaa, voit äänestää minua Parhaimmat naurut -kategoriassa tai minkä koetkaan parhaaksi.

Itse annoin ääneni näille loistaville blogeille:

Une petite life

Tyhjä ajatus

Minnean muruja

Naked truth

Kiitos paljon kaikille jotka äänestävät blogiani! <3

My pics: Niina/Une petite life, edit by me

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Luovuus alkaa tylsyydestä Pakko päästä kesäkuntoon Mitä blogeja itse luen? Kirppislöytöjä x 7 Ulkonäöstä huolehtiminen on itsensä ja toisten kunnioittamista Epäilijät ja jarruttelijat Riittävän hyvä vanhempi Kun ei mahdu yhteen lokeroon Shut up and listen Sopiva määrä liikuntaa ja palautuminen  Onko ikä esteenä unelmien toteuttamiselle? ♥ Aina sä seurustelet

Taru

3 vastausta artikkeliin “ÄÄNESTÄ MUA!”

  1. Oi, kiitos ihana <3 Nyt mulla on sitten varmaan kaksi ääntä: sinä ja mun sisko 😀
    Tykkään sun blogissa just siitä suoruudesta ja aitoudesta. Aina en oo samaa mieltä kaikesta, mutta teet hommaa niin suurella intohimolla, ettei sitä voi kun ihailla!

    Onnea blogimittelöihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta