Tiksifestari kutsuu!

Tiksifestari kutsuu! Minun oli tarkoitus julkaista jo eilen tämä teksti, mutta Lilyn etusivulla on jotain häikkää enkä tajunnut että tänne pääsee kuitenkin lukemaan blogeja kirjoittamalla suoraan blogin osoitteen. Onneksi kaveri vinkkasi tästä! Päätin tulla päivittämään blogia, vaikka tuskin tänne kovin moni löytää.

Tänään – aivan kuten kahtena edellisenäkin vuonna, on aika lähteä kohti Hiekkaharjun urheilukenttää ja Tikkurilafestivaalia!

Tiksifestari, Tikkurilafestivaali, festarit

Tiksifestari, Tikkurilafestivaali, festaritNämä ovat minulle kesän ensimmäiset (ja kenties ainoat?) festarit. Itse en tänä vuonna viitsinyt lähteä mihinkään kauas festareita viettämään, koska en halua olla vauvasta niin kauaa erossa. Tämä on helppo vaihtoehto myös majoituksen kannalta – pääsee yöksi kotiin nukkumaan.

Artistikattaus on sama kuin kaikilla muillakin festareilla tänä kesänä: Antti Tuisku, Sanni, JVG, Chisu yms. Itse odotan eniten Antti Tuiskua, vaikka olen keikan jo viime vuonnakin nähnyt. Keikka oli sen verran hauska ja hyvä että jaksoin ison mahani kanssa hyppiä ja riehua koko keikan! Eilen hypittiin ilman mahaa. 😉

Tiksifestari, Tikkurilafestivaali, festarit

Onko Tiksifestari osa sun viikonlopun suunnitelmia? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Skumppaa ja pettymyksiä – kooste syyskuusta! Häät kuvina x 10 Hääviikko – paljon kului rahaa? Kannattaako pettämisestä kertoa? Meikkivoidehuulet – pahimmat meikkimokani x7! ? 7 vinkkiä – miten saada unelmatyö? Viiniä ja valvomista 10 faktaa minusta! Mun paheet x7!

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta