Tobleronea ja chilipähkinöitä #ruokapäiväkirja

Huomenta! Viime viikonloppuna tuli piipahdettua Tallinnan risteilyllä Niinan kanssa. Oli tosi hauska reissu. 🙂 Tein sieltä ruokapäiväkirjan lauantailta. 🙂 Aika perusristeily ruokailujen osalta; mm. aamupalabuffetti sekä Tax freestä ostettu iso Toblerone kuuluivat jälleen kerran pakettiin.

Aamupala

Olimme varanneet aamupalabuffetin, joten aika perinteisillä buffet -ruuilla mentiin; prinssinakkeja, lihapullia, kurkkua, salaattia, paprikaa, raejuustoa, kananmuna, sämpylä, voita ja juustoa.

tobleroneLounas

Kovin paljon ei tullut aamulla syötyä, joten nälkä yllätti sitten parin tunnin päästä. Ostin laivasta kasvisfeta tortillan. Tai oikeastaan paketissa oli kaksi. Kallista oli, pulitin näistä 6€. Nämä kuitenkin yllättivät minut posiitivisesti.

tobleroneVälipalaa..?

Erittäin terveellistä välipalaa. 😀 Tax freestä tuli ostettua iso Toblerone ja chilipähkinöitä. Molempia näitä tuli mussutettua laivalla ja jatkoin näiden syömistä pitkin päivää. 😀 Kuten näette, Toblerone tuli melkein kokonaan syötyä ja pähkinäpussikin tyhjeni ihan hyvin. Jonkin verran jäi kuitenkin pähkinöitä pussin pohjalle.

tobleroneIltapala

Illalla tuli sellainen olo, että olisi kiva syödä jotain perusmättöä ja söinkin sitten rusettipastaa, jauhelihaa, ketsuppia, dippiä, kurkkua ja salaattia. Maistui tosi hyvältä Toblerone -övereiden jälkeen. 😀

tobleroneHuomasi kyllä, että hieman ravinneköyhä päivä oli; sunnuntaina nälkä oli nimittäin koko ajan ja tulikin sitten syötyä paljon enemmän, mutta myös terveellisemmin. Hiukan tosin tuli syötyä suklaata silloinkin Girlbossia katsoessa. 😀

Mukavaa tiistaita.<3

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Paljon päivässä voi lihoa?

Törkyinen ruokapäiväkirja

Kiihdytä aineenvaihduntaa x8

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta