Kevään kivoimmat treenipaidat x4!

Uudet treenivaatteet piristää ja olen huomannut, että laadukkaissa releissä treenaaminen on kivempaa. En esimerkiksi itse voisi lähteä juoksulenkille näissä kuvissa näkyvissä housuissa; juoksua varten pitää olla kireät trikoot! Näissä tuulipöksyissä kyllä menen mielelläni kävelylle. 🙂 Sama juttu treenipaitojen ja takkien kanssa; löysillä ja raskailla paidoilla ei kovin hyvin kulje. Hyvin istuvat- ja kevyttä kangasta olevat hengittävät vaatteet ovat mielestäni parhaat treeniin. Pirteät värit ovat myös plussaa. 😉 Mikäli sinulla on etsinnässä uusi pitkähihainen treenipaita, tässä muutama pirtsakka vaihtoehto!

treenipaita

treenipaita

treenipaita

treenipaitaOmat suosikit on tuo lila ja punainen. 🙂 Molemmat ovat sileää, kevyttä materiaalia ja sopivat hyvin lämpimillä säillä treenaamiseen. Pinkki ja harmaa ovat sitten hieman lämpimämpiä. Kaikki paidat ovat Salomonin tuotteita. Tuulipöksyt ja kengät on Prismasta ostettu. Nuo housut ovat muuten lastenosastolta – vierailen siellä aina kun mahdollista, tuotteet ovat huomattavasti edullisempia kuin aikuisten vastaavat. 😀

Tänään mulla on etäpäivä koulusta. Ajattelinkin nyt tehdä yhden tehtävän loppuun ja sitten kirjoitella hieman blogia. 🙂 Sitten ainakin salille!

Millainen on sun mielestä paras treenipaita? Onko treenivaatteilla väliä? Kivaa perjantaita! <3

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Törkyinen ruokapäiväkirja

Miksi lopetin kaloreiden laskemisen?

Treenifilosofiani

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta