#treenipäiväkirja & viikonlopun kuulumiset

treeniviikkoHyvää sunnuntaita! Viime viikko meni lähes totaalilevoksi, joten tällä viikolla minulla oli aikomuksena vetää elämäni treeniviikko. Toteutuiko se?

No ei aivan. Olen jostain syystä ollut hieman väsynyt, veikkaan että jonkunlainen lepo kaikesta tekisi hyvää. Sellainen ei kuitenkaan ole tällä hetkellä nyt mahdollista, jos koskaan. 😀 Täysin mukavuusalueella siis pysyttiin tämä(kin) viikko. Olen tähän viikkoon kuitenkin tyytyväinen. Olen kyllä varmaan lähes aina, tavoitteeni eivät ole niin kovat kuitenkaan. 😀 Tässä siis tämän viikon treenit:

Maanantai:

Salitreeni & Vaunukävely, molemmat 60 min.

Tiistai:

Lepo

Keskiviikko:

Salitreeni 60 min.

Torstai:

Kävely 45 min

Perjantai:

Salitreeni 60 min

Lauantai:

Lepo

Sunnuntai:

Suunnitelmissa kävely!

Aika basic. Mitään uusia lajeja ei tullut kokeiltua, eikä ennätyksiä rikottua. Treeni on ollut niin pitkään osa arkea, ettei sen suhteen ole mitään kummempia uusia juttuja. Jossain vaiheessa kävimme kaverini kanssa välillä seinäkiipeilemässä ja miehen kanssa paljon pyöräilemässä. Nyt salitreenit ja vaunukävelyt ovat tyypillisimmät liikuntamuotoni. Onneksi hyötyliikuntaa tulee kuitenkin näiden lisäksi jonkin verran.

treeniviikko Tänään olo tuntuu kyllä todella pirteältä! Ehkä hauskalla viikonlopulla on osuutensa asiaan; perjantaina käytiin Niinan kanssa vähän juhlimassa ja eilen oli Fitfashionin ja Kauneus ja Terveys -lehden bloggaajien koulutuspäivä. Saimme hakukoneoptimointi-koulutusta, josta tuli opittua uusia juttuja. 🙂 Oli myös kiva vähän tutustua muihin bloggaajiin.

Tänään suunnitelmissa on hengailla perheen kanssa, käydä kävelyllä, bloggailla ja kuvata vlogi. Suunnittelimme myös käyntiä Lintsillä, mutta se taitaa jäädä ensi viikkoon. Toivottavasti hyvät kelit jatkuvat ja tästä starttaisi lämmin kesä! 🙂 Huomenna lapsi aloittaa päiväkodin virallisesti. Lyhyillä päivillä mennään aluksi ja totutellaan. Olimme jo koko viime viikon tutustumassa lapsen kanssa lyhyitä aikoja. Päiväkodin aloitus on herättänyt niin paljon fiiliksiä, että ajattelin kirjoittaa niistä aivan oman postauksensa. Enpä olisi uskonut, miten paljon tämä muutos on minua jännittänyt. Niin se varmasti on muillakin, varsinkin ensimmäisen lapsen kohdalla.

Miltä näytti sun treeniviikko ja viikonloppu? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Miltä näyttää 165cm & 55kg?

Miten itse treenaan?

Sykettä nostattava kiertoharjoittelu x2?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta