Tytöt Turussa

turku 17 (1 of 1).jpg

Keskiviikkona oli parin kaverin kanssa lähtö Turkuun. Itse olen käynyt Turussa pari kertaa aikaisemmin ja viime kerrasta oli se verran aikaa, että oli taas mukava käydä.

Harrastan kotimaanmatkailua todella vähän eli en ole kovin monessa Suomen kaupungissa käynyt. En nauti pitkistä ajomatkoista ja usein olen suunnannut suoraan ulkomaille. Onneksi Turku on lyhyehkön etäisyyden päässä Helsingistä.

cola (1 of 1).jpg

Matkat menivät kätevästi OnniBussilla. Hieman yli kaksi tuntia matkassa vierähti. Perille päästyämme menimme kaupassa käymään ja sitten istahdimme vähäksi aikaa.

turku3 (1 of 1).jpg

turku1 (1 of 1).jpg

turku2 (1 of 1).jpg

Nou hätä, mulla oli shortsit alla

IMG_5528.JPG

Tänne käveli pari miestä viinitonkkien kera.

turku8 (1 of 1).jpg

Kävimme myös syömässä. Itse valitsin vuohenjuustosalaatin johon otin lisämaksusta kanaa. Salaatissa oli myös pähkinöitä, mansikoita ja viinirypäleitä. En ole varma, mutta paikka taisi olla nimeltään Golden Grill.

turku7 (1 of 1).jpg

Syömisen jälkeen menimme käymään hotellilla josta suuntasimme ulos istuskelemaan. Sää suosi meitä; lyhythihaisessa paidassa ja shortseissa tarkeni helposti.

turku 12 (1 of 1).jpg

turku 13 (1 of 1).jpg

9turku (1 of 1).jpg

9 (1 of 1).jpg

turku20 (1 of 1).jpg

turku 11 (1 of 1).jpg

turku 14 (1 of 1).jpg

Loppuillasta kävimme ainoassa auki olevassa baarissa. Väsähdimme kuitenkin paljon ennen pilkkua ja menimme hotellille nukkumaan.

Kiitos reissusta tytöt<3

                                                            Osa kuvista: Rosa & Suvi

Seuraa blogia FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta