Unelmat paperille

kirjoittaa.jpg

Minulla on paljon unelmia. Toiset on pieniä ja toiset taas suurempia.

Olen lukenut jo erittäin monta tekstiä, joissa hehkutetaan aarrekarttaa tai unelmien paperille kirjaamista. Näin ne kuulemma konkretisoituvat mielessä ja ihminen alkaa jo alitajuisestikin työskennellä unelmien eteen. Aarrekarttaan siis kirjoitetaan-, piirretään- ja leikataan valokuvia unelmista ja tavoitteista.

Tietenkin unelmien eteen on tehtävä töitä. Harvoin ne tippuvat taivaalta välittömästi kun unelman rustaa paperille.

Itse tein ensimmäisen ja toistaiseksi viimeisen aarrekarttani ensimmäisessä työharjoittelupaikassani. En muista paljoakaan mitä kaikkea siinä oli ja olen varmaan heittänyt sen ajattelemattomuuttani roskikseen.

vihko ja kynä.jpg

Muistan kuitenkin yhden asian mitä siinä oli, vauva. Nyt se unelmavauva nukkuu päikkäreitä tuolla. Toimii siis.

Vaikka unelmavauva onkin tupsahtanut elämään, silti olen hieman skeptinen. Se on kuulemma suurin virhe mitä voit tehdä. Olla uskomatta unelmiisi ja itseesi. Okei minä uskon siis.

Nyt aion siis uskoa unelmien toteutumiseen ja aion saada haluamani asiat. Kirjaan siis tunnollisesti unelmat paperille. Tällä kertaa suunnitelmissa on säästää kyseinen lappunen ja katsoa tilannetta vuoden päästä uudelleen.

Oletteko te kokeilleet ja pidättekö tätä ihan humpuukina?

 

Seuraa blogia

Facebook

Bloglovin’,

Blogit.fi,

Blogipolku.fi

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Unelmat paperille”

  1. Enpä ole kokeillut, mutta voisi testata. 🙂 Jos sitä alkaisi aktiivisemmin toteuttamaan niitä. Vähän samalla tyylillä, kun tekee kauppalistaa haluamistaan tuotteista ja käy pian ostamassa ne. Hieman nopeampi ja helpompi homma tosin se kaupassakäynti. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta