Uutta vessapaperia ja kadonnut suklaalevy

img20 (1 of 1).jpg

img21 (1 of 1).jpg

Hellurei! Tänään paluu blogin pariin. Vaikka joulu ihana onkin niin jostain syystä se tuntui hieman rankalta. Ehkä liian lyhyet yönet yhdistettynä joulumättöön ja vilkkaaseen taaperoon väsyttivät. Eilen kotiuduimme vasta iltakuudelta sukuloimasta. Lahjaksi tuli kaikenlaista, mutta mainittakoon niistä nyt kuvissa näkyvät; uutta vessapaperia, koska seteleihin on aina kiva pyyhkiä ja lapselle tuo sienitalo. 🙂 Sitten menin ainoaan auki olevaan puljuun ja ostin hieman ruokaa, koska jääkaappi ammotti tyhjyyttään.

Ostin myös levyn Fazerin sinistä suklaata, koska ilmeisesti en syönyt suklaata tarpeeksi edellisinä päivinä. Kotiin saapuessani purin ostokset ja sitten huomasin ettei levyä näy missään. Ei hitto, se varmaan unohtui sinne kassalle. Ihme myyjä kun ei sanonut, ehkä se ei huomannut. Hetken taistelin mielessäni jaksanko kävellä takaisin kauppaan hakemaan levyä. Jännä että tätäkin piti hetki pohtia, sillä sinne kävelee maksimissaan minuutin.

img22 (1 of 1).jpg

img23 (1 of 1).jpg

img24 (1 of 1).jpgLähdin matkaan ja kassalle päästessäni sanoin että ostin äsken täältä suklaalevyn että jäiköhän se tänne? En minä ole mitään suklaata nähnyt, sanoi myyjä. Jaahas, totesin ja epäluuloisesti skannasin kassaa. Myyjä varmaan varasti suklaani, ajattelin erittäin loogisesti. Lähdin kuitenkin ilman uutta levyä kotiin, koska päättelin sen katoamisen olleen jonkin sortin merkki universumilta ettei minun pitäisi syödä enempää suklaata. Niinpä eilisilta sujui hieman terveellisimmissä merkeissä. Edelleen kyllä ihmettelen mihin se on voinut joutua?

Nyt on kivaa päästä taas arkeen kiinni. Tämä vuosi on ollut vähän sellainen mietiskelyvuosi. On tullut kyseenalaistettua melkein kaikkea ja mietitty välillä pää puhki kaikenlaista. Odotan kyllä jo uutta vuotta innolla. Minulla on ehkä hieman lapsenomainenkin innostus uuteen vuoteen ja sen haluan todellakin säilyttää. Arjessa sitä välillä meinaa kangistua kaavoihin ja mennä sieltä mistä aita on matalin ja sitä haluan välttää. Mutta nyt keskityn vielä nauttimaan loppuvuodesta. :))

Miten teidän joulu sujui ja olettekos ennen nähneet noin hienoa vessapaperia? 😀

Seuraa Facebook & Instagram

 

Viime viikon postaukset:

Teetkö elämästäsi vaikeaa?

Mikä vauvaa naurattaa?

Typerimmät fb-tilapäivitykset 2010

Mossaa nassuun

Hämmentävät tilanteet

Sisällötön jouluaaton postaus

 

***

 

Hello! Today back to the blog. Even though Christmas was lovely, it felt a littlebit hard also. Maybe I get too little sleep or something. Yesterday we were back home in the evening. Then I went to a store to buy some food. Our fridge was completely empty. I also bought chocolate, but when I get back home, I didn’t find the chocolate! I went back to the store – maybe I forgot it there. But it wasn’t there either. So I really don’t know what has happened. 😀 Maybe it was a sing, that I ate enough chocolate last days.

How was your Christmas?

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Uutta vessapaperia ja kadonnut suklaalevy”

  1. Juuri eilen olin sukuloimassa, ja pääsin testaamaan tuollaista vessapaperia..hihhii…mua ahdisti kyllä vähän heittää rahaa vessanpönttöön 😉 Meillä oli jouluna vähän äksöniä turhan paljon, ja veto on ihan pois, mutta tosiaan onneksi joulu on vain kerran vuodessa <3 Ihanaa tapaninpäivää <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta