Paljon käytät rahaa muotiin ja kauneuteen?

Eilen suuntasimme miehen kanssa keskustaan shoppailemaan pitkästä aikaa. Joskus nuorempana tykkäsin kierrellä kaupoissa oikein toden teolla ja nautin shoppailusta. Nykyään taas tulee käytyä muutaman kerran vuodessa vaateostoksilla – vaatteiden ostaminen ei tosiaan ole enää suosikkipuuhaani. Usein tuskanhiki alkaa valumaan jo ennen kuin olen löytänyt yhtään mitään – kaupoissa on aina niin kuuma ja sovituskoppeihin järkyttävän pitkät jonot.

Yllättäen nyt minusta tuntui ihan mukavalta kierrellä kaupoissa, johtui ehkä siitä että Hennesissä kaikki oli 20% alennuksessa ja viime kerrasta piiitkä aika. Ostin neljä paitaa, kengät, kaksi huulipunaa, poskipunan, luomiväripaletin ja ponnareita. Uuden pikkulaukun löysin Mangosta. Ajattelin myöhemmin erillisessä postauksessa testailla noita uusia meikkejä, joten niistä lisää myöhemmin.

Vaatteiden ostaminen, meikkien ostaminen, vaatteiden shoppailu, meikkien shoppailu, rahankäyttö, rahan kulutus, kulutus, ekologisuus, kuluttaminen, turha kuluttaminenOlen mielestäni aika pihi – en tajua tuhannen euron laukkuostoksia, mutta sitten kun sille päälle satun, en paljoa hintalappua katso. Onnekseni kierrän överikalliit liikkeet aina kaukaa, joten mitään superkalliita ostoksia ei senkään puolesta tule tehtyä. Nykyään ostan muutenkin usein kirpparilta vaatteita. Olen vähän epäkäytännöllinen shoppailija; kun näen jonkun kiiltävän vaatteen/meikin/laukun, saatan ostaa tuotteen mutten ole yhtään miettinyt sopiiko se jo olemassa olevien vaatteiden kanssa yhteen tai tarvitsenko sitä. Minulle onkin käynyt pari kertaa niin, että olen ostanut ihanan uuden vaatteen mutta kotona ei ole mitään sen kanssa sopivaa. Yritän nykyään pitää tämän asian mielessäni kun olen ostoksilla, mutta jostain syystä asiaa on vaikea hahmottaa enkä muista mitä vaatteita kotona nyt olikaan.

Vaatteiden ostaminen, meikkien ostaminen, vaatteiden shoppailu, meikkien shoppailu, rahankäyttö, rahan kulutus, kulutus, ekologisuus, kuluttaminen, turha kuluttaminenKäyn vaateostoksilla ehkä siis noin joka kolmas kuukausi, joten rahaa minulla ei onneksi kuukausittain mene shoppailuun. Silloin kun käyn ostoksilla, rahaa meni muutamista kympeistä muutamaan sataan euroon. Kampaajalla en käy lähes koskaan, värjään hiukseni lähes aina itse. Tänä vuonna olen käynyt kampaajalle kaksi kertaa. Tuolloin rahaa menee muutama satanen. Toisinaan teen ostoksia harkiten ja välillä ostan miettimättä asiaa. Riippuu siis aivan fiiliksestä. Useimmiten kyllä harkitsen mitä ostan. Paitsi ruokakaupassa. 😀 Jos huomaan että kaupassa on alennukset, katson niitä yleensä läpi mutta harvemmin vaihdan kauppaa tarjousten vuoksi, jollei se ole aivan vieressä. Ajattelen sen niin että aikani on arvokkaampaa kuin se säästänkö muutaman kympin. En myöskään ymmärrä ihmisiä, jotka aamulla odottavat kaupan aukeamista jotta pääsevät tarjousten kimppuun saati yöllä jonottamista.

Vaatteiden ostaminen, meikkien ostaminen, vaatteiden shoppailu, meikkien shoppailu, rahankäyttö, rahan kulutus, kulutus, ekologisuus, kuluttaminen, turha kuluttaminen

Paljon sinulla menee kuukaudessa rahaa muotiin ja kauneudenhoitoon? Onko meikkien ja vaatteiden ostaminen kivaa puuhaa vai tuleeko tuskanhiki ajatuksestakin? 😀

Seuraa Facebook & Instagram

Lue myös:

Sinistä hiuksissaMore is moreSäihkyvän upea meikki-inspiraatio x 14Ryhdyin yrittäjäksi – miten menee?Kuka jaksaa ajaa säärikarvat päivittäin???Vihdoin minullakin on räpsyripset!”Voinko mä käyttää napapaitaa?”Kevään kivoimmat treenipaidat x4!Tauon paikka

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Paljon käytät rahaa muotiin ja kauneuteen?”

  1. Pienillä tuloilla eläminen on oma taiteenlajinsa, joten ulkonäköön meneviä kulujakin on pitänyt pienentää. Värjäsin hiuksiini oman värin, jo siinä säästää vuodessa pitkän pennin, kun ei tarvitse värjäillä juurikasvua. Meikeissä oon panostanut hyvään meikkipohjaan (Jane Iredale), se on kallis mutta todella riittoisa ja sopii iholleni täydellisesti. Myös poskipunaan oon panostanut, ostin vuosia sitten MACin poskipunan ja siitä ei ole mennyt vielä puoliakaan. Ripsarit sun muut ostan marketista.

    Laukkuja en ole koskaan himoinnut, mutta vaatteisiin menee välillä turhaa rahaa. Oon yrittänyt ostaa vähemmän, mutta laadukkaampaa, mutta hutiostoksia tulee aina välillä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta