Vaihtelua talvipukeutumiseen x5!

talvipukeutuminen, poncho, lämpimänä ilman takkiaMinua on monesti talvipukeutumisessa tympinyt sen yksitoikkoisuus; vaikka olisit pukeutunut kuinka erikoisesti niin sama vanha takki tekee asun helposti tavanomaisen tutuksi ja tylsäksi. Itse en ainakaan omista kymmentä eri talvitakkia ja ei varmasti moni muukaan. Siksi joskus se sama vanha talvitakki tuntuu ainoalta vaihtoehdolta jos haluaa pysyä lämpimänä.

Viime viikolla olimme lähdössä miehen ja lapsen kanssa ulos ja halusin laittaa tuon kuvissa näkyvän pitkän neuleen ja sen alle mekon. Tuohon päälle ei lyhyt tekoturkki olisi mielestäni sopinut eikä liioin lämpimin makkarainen untuvatakkini. Päätinkin siis vetäistä päälleni kirpparilta ostetun Ponchon ja se sopikin tuohon mielestäni hauskasti. Tervetullutta vaihtelua talvitakille. Takkiahan tuo ei ihan korvaa, mutta ratkaisin ongelman vetämällä pari extra paitaa tuon pitkän neuleen alle. Hyvin tarkeni!

  Tästä heräsi ajatus jakaa muitakin vinkkejä joilla saa talvipukeutumiseen vaihtelua!

1. Ponchot: Kuten sanottu, vaihtelua takille! 🙂 Ponchoja löytyy edullisesti esimerkiksi nettikaupoista ja kirppareilta.

2. Aurinkolasit: Joskus pelkät uudet aurinkolasit tekevät paljon! Niitä ei kyllä talvella kovin usein tarvitse, mutta kevättä kohti mentäessä ovat varmasti enemmän käytössä.

3. Korut: Koruthan eivät usein talvella välttämättä näy, mutta esimerkiksi suuret korvakorut pilkistävät kivasti pipon alta. Jotkut käsi- ja kaulakorut voivat sopia myös kivasti ohuehkon talvitakinkin päälle.

4. Huivit, pipot, lapaset: Uudella pipolla, lapasilla ja huiveilla saa myös vaihtelua, eivätkä ne maksa niin paljon kuin aina uuden takin hankkiminen. Joskus tyystin eri värinen pipo voi ollakin tosi makeen näköinen muuten yksivärisessä asussa.

5. Säärystimet: Mielestäni säärystimet housujen tai sukkahousujen päällä ovat super suloiset. Lämmittää myös jalkoja mukavasti. vinkit talvipukeutumiseen, talvipukeutuminen

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Sis. mainoslinkkejä

Talvipukeutumiseenkin saa siis vaihtelua jos vain käyttää vähän mielikuvitusta. Myönnän kyllä että nautin pukeutumisesta silti kesäisin enemmän. Sitä odotellessa.

Toivottavasti näistä oli jotain hyötyä. Mukavaa perjantaita!

Facebook & Instagram

Lue myös:

Tämän hetken paras hyvinvointivinkki

Rento suhtautuminen syömiseen

Blogivinkit x-7

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta