Helpot välipala ideat x4!

Moni sanoo välipalan jäävän väliin, koska ei keksi mitään syötävää. Toiset saattavat nälkäänsä ostaa suklaapatukan tai muuta epäterveellistä. Itselläni ei ole ongelmaa mielikuvituksen suhteen – ongelma on se, etten pidä ruuanlaitosta ja raakaleivokset sekä tuorepuurot tuntuvat kaltaiselleni huonolle kokille liian monimutkaisilta. Tänään ajattelinkin jakaa sinulle muutamat helpot välipala ideat!

Välipala ideat

Välipala ideat

Helpot välipala ideat x4

1. Smoothie & pähkinät

Smoothie on ravitseva välipala ja voit tehdä sen oman makusi mukaan. Onneksi superlaiskuri saa sen myös kaupasta haettua. Itse tykkään smoothiesta jossa on ananasta, kookosta ja banaania. Myös Innocence-merkkiset smoothiet ovat hyviä. Jos haluaa vältellä sokeria, kannattaa katsoa ettei sitä ole lisätty.

Pähkinöitä syön myös välillä. Cashewpähkinät ovat mielestäni parhaita. Pähkinät ovat siitä hyviä että niistä saa hyvin energiaa, joten usein pieni määrä riittää.

Välipala ideat

2. Proteiinipatukka & hedelmä

Proteiinipatukoiden terveellisyydestä ja mausta voi olla montaa mieltä. Osan mielestä ne maistuvat aivan järkyttävälle. Itse syön niitä välillä, sillä olen löytänyt joitakin hyviä makuja. Jossain vaiheessa ostin Quest bareja. Nykyään ostan eniten Leaderiltä tai sitten Sportyfeelin patukoita. Näissäkin on suuria eroja esimerkiksi sokerin määrässä. Pyrin valitsemaan sokerittomia tai vähäsokerisia vaihtoehtoja.

Välipala ideat

3. Kananmunaleipä

Perus ruisleipä margariinilla, juustolla ja kananmunalla on mielestäni yksi parhaita välipaloja. Maistuu hyvältä ja vatsa täyttyy!

4. Hera & Marjat

Jos mitää muuta ei ole saatavilla, välipalana toimii herajuoma. Itse käytän tätä. Tykkään myös marjoista, varsinkin kesäisin tuoreet marjat ovat ihania.

Välipala ideat

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Lisää keittoo! – ruokapäiväkirja Kun syöminen on pakkopullaa Hoikistu napostelemalla? Kolme tortillaa päivässä! – ruokapäiväkirja Vihdoin irtokarkkeja! #ruokapäiväkirja Rehellistä mättöä #ruokapäiväkirja Päiväni kasvissyöjänä #ruokapäiväkirja Pari munkkia päivässä pitää nälän loitolla

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta