Miten se vappu meni?

Vappu 2016 – miten se sujui? Oma vappuni sisälsi kavereiden kanssa hengailua, juttelua ja tanssimista (hyppimistä sohvilla ja olohuoneen keskellä).

Söin paljon hyvää rapusalaattia, jossa oli päällä jotain juuston näköistä juttua (mielestäni se ei silti ollut juustoa).  Tarjolla oli myös viiniä ja muuta ruokaa. Ensi piti tietenkin grillata makkaraa ja maissia. Jossain vaiheessa ohjelmanumeroon kuului Beer pong, jossa olin todella huono. Kärsivällisyyteni ei kestänyt kovin kauaa.

Vappu 2016

Illan aikana tuli myös laulettua Päivänsädettä ja menninkäistä. Kuuntelimme myös musiikkia, muun muassa tätä:

Illan aikana tuli myös horistua ties mistä asioista milloin kenenkin kanssa. Muutamaa miestä kiinnosti kuulla kuparikierukan ja hormonikierukan eroista ja minä yritin parhaani mukaan selventää heille asiaa. Pohdimme myös porukalla, mistä löytää kumppanin. Joku vastasi Tinderistä, minä vastasin naapurista. Jossain vaiheessa aiheena olivat myös vauvat ja synnytys.

Oli hauska vappu, kiitos kamuille ja kivaa toukokuuta kaikille! Meni sun vappu 2016? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Elämäni paras päätös x 10Vihdoin oman jutun parissa!Ankea, seksitön avioliittoVihkisormukseen tuli reikä!Bloggaaja kirjoittaa bloggaamisesta – tylsää!!!Parhaat motivaatiolauseet x 15Meidän parisuhteen salaisuus x 9Aika karvainen muijaBonusta nettishoppailusta!

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “Miten se vappu meni?”

  1. Kuulostaa hauskalta illalta:D Ihanaa et tulee kesä ja voi pelaa beer pongia vaik ulkona!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta