Turhat tyylisäännöt + värikäs meikki

Moi. 🙂 Joskus olen kuullut väittämän ettei räikeää silmä- ja huulimeikkiä sovi käyttää samaan aikaan. Mun mielestä aika pöhkö ohje. Värikäs meikki on jees! Ajattelen meikkaamisen ja tyylin sen verran kepeäksi asiaksi, etten osaa ottaa vakavasti mitään tyylisääntöjä. Turhia sääntöjä on maailmassa muutenkin ihan liikaa ja ihmisten ulkomuodon määrittelyyn sitä ei tarvitsisi ulottaa. Tai no, eihän tietynlailla pukeutuminen kiellettyä ole, mutta tietyt tavat pukeutua tai laittautua on stereotypisoitu aika vahvasti edelleen.

Muistan kun joskus ylä-asteella meikkasin tätä kuvissakin näkyvää meikkiä räikeämmin ja arvatkaa sainko kuulla siitä. Nykyään onneksi harvoin kukaan kommentoi mitään päin naamaa. Selän takana kommentoinnista en tiedä, voisi luulla ettei ketään voisi vähempää kiinnostaa miltä muut näyttävät. Silti joskus kuulee kyllä ihan omituisia kommentteja muiden tyylistä, eli kai jotkut kokevat asiakseen arvostella kyseisiä asioita edelleen. Värikäs meikkiPakko muuten kertoa yksi havainnollistava esimerkki: En ymmärrä miksi korkeavartisia sukkia ei saisi käyttää tennareiden kanssa? Se kuulemma näyttää typerältä. Näin itseasiassa juuri eilen bussipysäkillä purkkamainoksen, jossa naisella on korkeavartiset sukat tennareiden kanssa. Ei näyttänyt yhtään tyhmältä! Kohta se onkin varmaan muodissa. Pointtini siis onkin, että jokainen laittautukoon miten itse haluaa, se ei ole muilta pois. Ennen karmeina pidetyt tyylit tulevat jossain vaiheessa kuitenkin muotiin, joten voit olla jopa edelläkävijä jos sen näin haluaa ajatella. 😀

Tämän postauksen piti olla vain meikkipostaus, mutta tähän tulikin nyt hieman mielipidettä sekaan. 😀 Alla olevassa kuvassa näkyy käyttämäni tuotteet:

Meikkivoiteet sekoitettu sävy: Rimmel Stay Matte, sävy 10 & Cien Foundation, sävy 30

Aurinkopuuteri: Lumene, sävy 2

Luomiväri: H&M (vaaleinta sävyä)

Sininen rajauskynä: Yves Rocher, sävy 606

Ripsiväri: Maybelline, Push up drama

Huulipuna: Lumene, sävy 12

Värikäs meikkiNoudatatteko te tyyli- tai meikki ”sääntöjä”? Onko värikäs meikki omaan makuusi?

Seuraa Facebook & Instagram

Lue myös:

Vihdoin eroon mustapäistäNäin otan meikkikuvatNudemeikkiHäälookkini kulmakivetMiltä näytän harmaalla tukalla?Liian arkinen gaala asu?!Tukkahaaveita x6Miksi mulla on peruukki?!Tämän hetken blogisuosikit x5!

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta