Meitsi on jo 9 kk vanha!

Hei! Mutsi pyys mua lähettää teille jonkinasteiset terveiset. Täällä vauva 9 kk vanha! Oon siis jo aika iso. Sori muuten ettei mun kasvot näy näissä kuvissa, mutsi on vähän skitso kun se luulee että joku varastaa mun identiteetin. Samasta syystä mun nimeä ei kuulla tai oikeastaan nähdä täällä blogin puolella.

Vauva 9 kk, Vauvan kehitys, vauvavuosi, äitiys, vanhemmuusMinua kutsutaan usein nimellä Vauvaotus. Mutsi ja faija on keksinyt kaikkii ihan ihme nimii – Vauvaotus, Vauva vauvelsson ja kaikkii ihan outoi väännöksiä mun etunimestä, mut niitä en paljasta koska sit joku vois arvaa mun etunimen. Mun mielestä toi Vauva vauvelsson on aika nolo nimi ja välil hävettää olla ratikas ku mutsi laulaa Vauva vauvelsson-lauluja muka ”hiljaa” ja se luulee et kukaan ei kuule. Sit ei auta ku esittää, et mä en tunne tota.

Vauva 9 kk, Vauvan kehitys, vauvavuosi, äitiys, vanhemmuusMun lempipuuhiin kuuluu kaiken suuhun laittaminen ja nokkamukin pöytään hakkaaminen. Mutsil ja faijal on joku projekti saada mut vihdoin juomaan nokkamukista, mut mä esitän etten osaa ja hakkaan sitä vaan pöytään. Mä tykkään myös kaikenlaisesta temppuilusta. Mä oon oppinut jo konttaamaan. Mä tykkään myös seistä tukea vasten ja vähän tanssahdellakin siinä samalla. Yksi mun lempileikeistä on Kukkuu-leikki. Musta tuntuu, että siinä on jotain taikuutta; miten se naama voi mennä yhtäkkiä piiloon ja tulla taas yhtäkkiä takaisin? Se on musta hurjan jännää enkä kyllästy siihen ikinä. En osaa vielä puhua, joten silloin kun mä oon innoissani niin taputan käsiä yhteen, nauran, kiljun ja hymyilen. Mä tykkään myös lentämisestä ja usein potkin käsillä ja jaloilla lisää vauhtia ja sitten mä meen tosi lujaa.

Vauva 9 kk, Vauvan kehitys, vauvavuosi, äitiys, vanhemmuus

Mä tapaan usein mun isovanhempia ja se on kivaa, koska välillä mua alkaa kyllästyttää mutsin ja faijan jutut. Kun isovanhemmat tulee kylään, mä riemastun ja konttaan niiden luo. Mutsin ja faijan luo mä en jaksa yleensä kontata kun tiiän, että ne ottaa mut kumminkin kohta syliin ja niitä näkee muutenkin koko ajan.

Kaikkinensa mä elän ihan tavallista vauvan elämää ja se on aika chillii. Ruoka tuodaan nenän eteen, ei tarvii syödä ite ja mut kannetaan joka paikkaan. Mutta nyt taitaakin kohta olla ruoka-aika niin täytyy mennä!

Terveisin vauva 9 kk!

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Oikea ikä tulla äidiksi Äiti kännissä ”Meillä on nyt tällainen tutittomuusaate” Mieskin osaa vaihtaa vaipan Synnytys ilman epiduraalia Milloin lapsi päiväkotiin? Saako toisten lasta komentaa? Kiljuvat lapset Miten saada vauva nukkumaan yöllä?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta