Vauva konttaa!

Jee vauva konttaa! Kolme askelta, mutta eteenpäin kuitenkin. Aikaisemmin kun häntä on houkutellut lelulla eteenpäin hän on vain nauraen pudistellut (heilutellut) päätään ja kontannut taaksepäin. Tästä minua on monet kerrat varoiteltu; sitten kun vauva lähtee liikkumaan pitää olla silmät selässä. Toisaalta vauva on jo pitkään saanut hilattua itsensä nopeasti kauas minusta, vaikka eteneminen on tapahtunut taaksepäin hilautumalla ja –konttaamalla.

Vauva konttaa, minkä ikäisenä vauva konttaa? Minkä ikäisenä lapsi konttaa?

Vauva konttaa, minkä ikäisenä vauva konttaa? Minkä ikäisenä lapsi konttaa?Nyt kun vauva konttaa, viikon suunnitelmissa on siis hakata loput Ikean vaaralliset lipastot seinään kiinni – yksi hylly on jo kiinnitetty. Pistorasioihin on jo tuikattu suojat. Aika on mennyt hurjan nopeasti. Muistan vielä todella hyvin sen päivän kun sain tietää odottavani vauvaa. Nyt hän on iso tyttö joka ei enää muistuta niin paljon pientä vauvaa. Nykyään vauva jo touhuaa paljon, osoittaa mieltään, juttelee ja liikkuu jonkin verran.

Ihana pieni rakas<3 Nyt meidän vauva konttaa joka paikkaan. 😀

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Hedelmällisyystietokone ehkäisykeinona, suosittelenko? Hormonaalinen ehkäisy – ei enää ikinä Miltä tuntuu olla äiti? Synnytys ilman epiduraalia Miten saada vauva nukkumaan yöllä? Lapselle lässyttävät vanhemmat Pikku Pomo Lapsen yksityisyys netissä Lapsettomat eivät ymmärrä?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta