Vauva konttaa!

Dsg81 (1 of 1)-3.jpg

Viime viikolla se viimein tapahtui; Vauva otti ensimmäiset konttausaskeleensa. Kolme askelta, mutta eteenpäin kuitenkin. Aikaisemmin kun häntä on houkutellut lelulla eteenpäin hän on vain nauraen pudistellut (heilutellut) päätään ja kontannut taaksepäin. Tästä minua on monet kerrat varoiteltu; sitten kun vauva lähtee liikkumaan pitää olla silmät selässä. Toisaalta vauva on jo pitkään saanut hilattua itsensä nopeasti kauas minusta, vaikka eteneminen on tapahtunut taaksepäin hilautumalla ja –konttaamalla.

Tämän viikon suunnitelmissa on siis hakata loput Ikean vaaralliset lipastot seinään kiinni – yksi hylly on jo kiinnitetty. Pistorasioihin on jo tuikattu suojat. Aika on mennyt hurjan nopeasti. Muistan vielä todella hyvin sen päivän kun sain tietää odottavani vauvaa. Nyt hän on iso tyttö joka ei enää muistuta niin paljon pientä vauvaa. Nykyään vauva jo touhuaa paljon, osoittaa mieltään, juttelee ja liikkuu jonkin verran.

Ihana pieni rakas<3

Lähtikö teidän pieni heti konttaamaan pitkiä matkoja vai menikö aluksi vähän kerrallaan?

Seuraa blogia FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

Dsg1000 (1 of 1).jpg

Last week it finally happened; Our baby learned how to crawl. Three steps, but still forward. Before, when we had baited her to come forvard, she only laughed and shook her head and then started crawling backwards. This is what many had warned me about; When your baby starts moving around you should have eyes in your back too. On the other hand the baby had been moving for a while, even if it was only backwards.

The plan for this week is to attach our Ikea’s dressers to the wall – one is already attached. Sockets have been covered. Time has been going by so fast. I  still remember it so clearly when I found out I was pregnant. Now she is a big girl who doesn’t resemblance a little baby anymore, who only eats and sleeps. Now she’s hustling all the time, gurgling and moving a little bit.

My sweet little love<3

 

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta