Green jacket

Moi ja hyvää ja keskiviikkoa! Tänään asukuvissa tämä ihana vihreä nahkatakki. Kaikkein eniten tykkään shoppailla takkeja. Niillä saa koko asun ilmeen aivan erilaiseksi. Nahkatakit (tai oikeastaan tekonahkatakit) ovat olleet eniten käytettyjä takkeja jo 10 vuoden ajan. En jostain syystä kyllästy niihin samalla tapaa kuin muihin takkeihin ja ne sopivat mielestäni kaiken kanssa. Hankin ensimmäisen nahkatakkini tuolloin 10 vuotta sitten kun ne tulivat muotiin ja käytän kyseistä takkia edelleen. Hyvä ostos siis.

Vihreä nahkatakki, Mango, Vihreä tekonahkatakki, Mango Takki, Nahkatakki, Vihreä Takki, Muoti, Tyyli Vihreä nahkatakki, Mango, Vihreä tekonahkatakki, Mango Takki, Nahkatakki, Vihreä Takki, Muoti, TyyliMinulle on näitä nahkatakkeja kertynyt jo muutamia, mutta pirtsakan väristä minulla ei vielä ollut. Olin jonkin aikaa etsinyt sinistä- tai vihreää nahkatakkia, joten heti kun näin tämän vihreän takin ostin sen. Mangossa oli alennukset ja maksoin tästä noin 30€. Ei paha hinta takista, jota tiedän käyttäväni paljon. Pitää tosin odottaa vähän lämpimämpiä ilmoja… Tämä on kyllä just mun näköinen! Ostin myös tuon leopardipaidan ja sanokoot muut mitä tahansa niin mielestäni leopardikuvio on cool, haha. Vihreä nahkatakki, Mango, Vihreä tekonahkatakki, Mango Takki, Nahkatakki, Vihreä Takki, Muoti, Tyyli

Iskeekö nahkatakit teihin? Onko tämä vihreä nahkatakki makuusi? 🙂

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue  myös:

Favourite outfit at the momentKirppislöytöjä x7Lepattavia lahkeita ja pohdintaa muoti-ilmiöistäVihdoin minullakin on räpsyripset!Bisnespukeutumisen säännöt – turhaa nillitystä?Liian arkinen gaala asu?!Tukkahaaveita x6Peruukkiostoksilla – rahapäiväkirjaMiksi mulla on peruukki?!

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta