Voiko halpa olla hyvä?

volumemascara7 (1 of 1).jpg

Moni kehottaa panostamaan laatuun meikeissä. Mutta mikä on laadukasta? Voiko halpa olla hyvää? Vai onko kova hinta laadun merkki?

Itse ainakin pidän hieman myyntikikkana sitä, että yritetään myydä kaikkein kalleinta tuotetta parhaana. Hyvä esimerkkinä tästä on kun mieheni yritti ostaa tarjouksessa ollutta läppäriä, mutta myyjä yritti sitkeästi myydä kalliimpaa konetta ja väitti että se olisi parempi vaihtoehto, vaikka mieheni sanoi ettei tee paremmalla näytönohjaimella mitään. Loppupeleissä myyjä vaikutti aika ärsyyntyneeltä ja vihdoin suostui myymään tarjouskoneen. Ei minun mielestäni kovin hyvää asiakaspalvelua.

brush (1 of 1).jpg

Mutta nyt siis takaisin meikkeihin ja ripsiväriin. Olen joskus ostanut kalliimpia meikkituotteita, mutta rehellisesti sanottuna en ole paljoakaan eroa huomannut verrattuna halvempiin tuotteisiin. Varsinkin ripsiväreissä kyse on kuitenkin usein siitä, minkälaiset omat ripset ovat ja mitä kyseinen tuote lupaa – kaarevia vai eroteltuja ripsiä.

Usein käytän ripsivärejä, joissa on kuminen harja. Sillä saan mielestäni parhaan lopputuloksen. Minulla on juuri tällainen ripsiväri käytössä, mutta kun löysin halvalla Cien-merkkisen ripsivärin, päätin testata millainen lopputulos tulee muutaman euron ripsivärillä.

cienmascarablue (1 of 1).jpg

cienmascara2 (1 of 1).jpg

volumemascara (1 of 1).jpg

Mielestäni tämä on ihan jees tuote! Olen aika löyhämielinen (onko tuo edes sana?) kuluttaja, enkä luonnollisestikaan odota muutaman euron ripsiväriltä paljoa. Kalliilta tuotteelta odotan sen sijaan enemmän – mikä siinä maksaa, jos se ei ole tuntuvasti parempi?

Sain tällä tuotteella kelporipset, eikä minulla ole erityismmin pahaa sanottavaa. Perushyvä ripsari, kyllä tästä muutaman euron mielellään maksaa. 🙂

Onko teillä joku suosikki meikkimerkki, jota ette vaihda? Vai kokeiletteko uusia? Onko hinnalla kuinka suuri merkitys?

 

Seuraa blogia

Facebook

Bloglovin’

Blogit.fi

Blogipolku.fi

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta