”Voinko mä käyttää napapaitaa?”

napapaita Kävin viime perjantaina asioilla ja päätin hetken mielijohteesta piipahtaa Cubuksella. Löysin kivoja vaatteita ja menin niiden kanssa sovituskoppiin. Vaatteet veks ja sovittamaan.

Ai että ne sovituskopin valot ovat armottomat. Tuovat esiin jokaisen muhkuran ja jopa reisien verisuonet. Vedän napakan minihameen kiinni ja totean, etten tällaista tulisi kyllä koskaan käyttämään. Hillun siinä hetken alusvaatteisillani ja katson itseäni peilistä. Tajusin, etten ole katsonut kroppaani pitkiin aikoihin. Miten sitä joskus jaksoikin hillua peilin edessä itseään toljottaen. Kun siinä vietti tarpeeksi aikaa, niin tottahan sitä alkoi näkemään läskiä ja muhkuraa siellä missä niitä ei ole.

Seuraavaksi sovitusvuorossa oli oikein napakka pitkähihainen paita, ihan xs-kokoa. Ei ollut suurempaa, joten päätin kokeilla vieläkö mahtuisin siihen. Paita mahtui päälle, mutta oli aika lyhyt – niin lyhyt että siitä voisi käyttää termiä napapaita. Siinä sitten taas peilasin ja vaikka se näytti kivalta, vanhasta tottumuksesta mieleeni hiipi ajatus, että enhän minä voi napapaitaa käyttää.

Sitten mietin, että miksi muka en? Jokaisen pitäisi voida pukeutua miten haluaa. Napa saa näkyä, vaikkei vatsalihakset näkyisikään – minun mielestäni. Vaikken keksinyt yhtään syytä miksi en voisi kyseistä paitaa käyttää, jostain takaraivosta tuo ensireaktio silti tuli. Vierastan kuitenkin vahvasti ajatusta, että minishortsit ja napapaidat olisivat vain tietynlaisille kropille tarkoitettu!

Hetken päästä poistuin kaupasta kassan kautta, napapaita mukanani. Minähän käytän napapaitaa jos haluan oli sitten sikspäkki tai ei. 😉

Onko teillä ollut vastaavia ajatusmalleja?

Seuraa Facebook, Instagram & Youtube

Lue myös:

Vähennä treeniä ja kiinteydy

Lisää tehoa salitreeniin x5!

Rasvaa polttava porrastreeni

 

Taru

2 vastausta artikkeliin “”Voinko mä käyttää napapaitaa?””

  1. Viime torstaina seisoin H&M:n sovituskopissa… Vaikka mun kroppa on noin muuten ihan ok ja pikkasen olen lihaksiakin saanut näkyviin, paljasti ne sovituskopin valot jotenkin todella rumat reidet muhkuroineen ja näppylöineen 🙁
    Totesin siinä, etten ensi kesänä(kään) aio hillua julkisilla rannoilla bikineissä tmv.

    Katsotaan nyt kuitenkin vielä 😀 Luonnonvalo on armollisempi 😉

    Ja hyvin toi paita sulle sopii! 🙂

    • Kiitos kommentista! No kyllä kannattaa mennä rannalle, muillakin on näppylöitä ja muhkuroita. 😉 Sovituskopin valot on kyllä hiton armottomat 😀 Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 10
Tykkää jutusta