White jacket

Dsg63 (1 of 1)-2.jpg

Dsg65 (1 of 1)-2.jpg

Dsg64 (1 of 1).jpg

Löysin tämän ihanan takin Vilan alennusmyynneistä! En nyt valitettavasti muista paljon maksoin tästä, mutta olen ostokseen (kerrankin) tyytyväinen. Huomasin että House Of Brandonilta löytyy vastaava täältä.

Tämä on ollut mielestäni mukavaa vaihtelua, yleensä käytän nimittäin enimmäkseen nahkatakkeja. Nyt on ollut kiva kokeilla vähän omasta tyylistä poikkeavia vaatteita. Takki on ihanan kevyttä ja joustavaa kangasta. Parasta on että sen voi yhdistää moneen eri tyyliin ja yhteensopivia vaatekappaleita löytyy kaapista yksi jos toinenkin!

 

House Of Brandonilla on nyt myös tarjouksia, alekoodilla DREST30 saat 31.7.16 asti 30% alennuksen naisten mekoista ja miesten T-paidoista. 🙂

Oletteko te tehneet löytöjä alennusmyynneistä?

Seuraa blogia/Follow blog: FacebookBloglovin’, Blogit.fi, Blogipolku.fi

Sis.mainoslinkkejä

***

I found this jacket from Vila’s sales. Unfortunately I can’t remember the price. I noticed that you can buy similar jacket from House Of Brandon here. This jacket has been refreshing variation for me, usually I wear leather jackets. Now it has been nice to wear something that isn’t so typical to me. The canvas is very light and flexible. Best part is that you can compound this with many different styles and matching clothes are easy to find.

Have you make any discoveries from sales?

Dsg66 (1 of 1).jpg

Dsg67 (1 of 1).jpg

Dsg69 (1 of 1).jpg

Taru

Yksi vastaus artikkeliin “White jacket”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta