Who am I?

Hellurei!

Olette ehkä huomanneet, ettei missään vaiheessa blogiin ole ilmestynyt sitä ”kuka olen”-postausta. Suunnitelmissani oli kirjoittaa se blogin ensimmäiseksi postaukseksi, niinkuin aika monesti on tapana. Ongelmaksi muodostui, etten yhtään keksinyt mitä kirjoittaa. Miten kerron postauksessa kuka olen? Kun en aina tiedä sitä itsekkään. 😀

valkonaama (1 of 1).jpg

näiiin (1 of 1).jpg

Yritin kirjoittaa postausta, mutta tunsin itseni typeräksi kertoessani, mitä olen opiskellut ja minkä ikäinen olen. Jätin pitkän yrittämisen jälkeen ja ajattelin, että ihan sama ketä kiinnostaa kuka minä olen, eikö se riitä että lukee näitä tekstejä täällä. Kuitenkin itseäni aina kiinnostaa muut ihmiset hirveästi, millaisia ne on, mitä ne on opiskellu ja mitä ne harrastaa.

Eipä sitä oikeen tekstin välityksellä voi saada kunnon kuvaa ihmisestä, mutta olisi edes jonkunlainen. Toisaalta kuvista ja kirjoituksista voi päätellä ehkä jotain. Mutta muistakaa, se voi mennä myös täysin metsään. Voi tulla tehneeksi täysin vääriä johtopäätöksiä ihmisestä. Koska kukaan ei paljasta itseään netissä täysin. Eikä se olisi mahdollistakaan. Kirjoitin tästä aiheesta täällä.

Meissä on niin monia puolia, että vaikeaa tänne on mitään luetteloa pistää. Pyysin siis miehen apua:

– Jos sun pitäis kertoo jollekin lyhyesti millanen mä oon ja kuka mä oon, mitä sä sanoisit? Sellaselle joka ei tunne mua

– En tiiä

Keskustelu päättyi lyhyeen. Päätinkin siis pistää aivonystyräni hommiin ja listasin muutaman asian itsestäni:

Saatan alkaa nauramaan yhtäkkiä vuosia vanhalle jutulle, jota kukaan muu ei edes muista

Muutan mieltäni asioiden suhteen hämmentävän usein

Olen välillä huono tekemään päätöksiä

Jos mietin jotain mikä inhottaa, saatan sanoa ääneen ”hyi” tai jotain vastaavaa.

Kaikki lasten jutut, kuten keinuminen ja pomppulinna ovat mielestäni superhauskoja

<3

Millasia esittelypostauksia te tykkäätte lukea? Vai tarvitseeko niitä olla ollenkaan?

Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta